Films & Series

De nieuwe Gossip Girl/Pretty Little Liars serie met Shay Mitchell wordt je nieuwe verslaving

Thank God dat het najaar is, want dat betekent vaak goed nieuws op het gebied van series. Ben je er nog steeds niet overheen dat Pretty Little Liars afgelopen is? Maak je dan geen zorgen. Niet alleen komt er een PLL spin-off, maar ook nog eens een Gossip Girl/PLL-waardige serie met niemand minder dan Shay Mitchell! Lees snel verder.

Het mag dan momenteel stil zijn rondom Blake Lively en Leighton Meester als het om series gaat, maar de PLL meiden zijn niet van plan om hun acteerwerk neer te leggen. Sasha Pieterse en Janel Parrish worden de it-girls in The Perfectionist (dé Pretty Little Liars spin-off) en Shay Mitchell gaat in You spelen. Maar da’s niet alles, want ze neemt ook een pilot op voor een serie genaamd The Heiresses. En ja, dat schijnt verdacht veel te lijken op PLL én Gossip Girl. Een droom komt uit.

the heiresses shay mitchell

The Heiresses

Hoe toevallig: The Heiresses wordt geproduceerd en geschreven door I. Marlene King (ook van PLL) en is gebaseerd op het boek van Sara Shepard. Je begrijpt natuurlijk wel dat 1 + 1 hierbij 2 is! Volgens The Hollywood Reporter is The Heiresses een mysterieuze familiesoap in een diamanten overgoten wereld. De familie Saybrook is ongelofelijk rijk, maar door een verschrikkelijk auto-ongeluk is de familie uit elkaar gedreven. Wanneer een andere tragedie de steenrijke neefjes en nichten weer bij elkaar brengt ontstaat er een onbreekbare band. Zij moeten er samen achterkomen wie zijn of haar zinnen heeft gezet op de Saybrooks vóór er nog een dode valt. 

Ahhhhhh! Als dit niet je nieuwe verslaving wordt, dan weten wij het ook niet meer. 

Beeld: Brunopress

Must reads 👀