News

Enzo Knol en Dee hebben super verdrietig nieuws

“Dit is echt de moeilijkste video ever om te maken denk ik,” zegt Dee in een nieuwe video op Enzo’s YouTube-kanaal. De twee zijn één van de leukste YouTube-koppels uit ons kikkerlandje. Helaas hebben Enzo en Dee verdrietig nieuws. In de nieuwe video met de titel ‘Het is voorbij’ leggen ze uit wat er aan de hand is. 

Enzo Knol en Demira van der Zeeuw hebben een punt achter hun relatie gezet. Een super verdrietige beslissing die niemand had zien aankomen. Dee legt uit hoe ze tot deze beslissing zijn gekomen: “We houden superveel van elkaar, we zijn nog heel vaak heel blij met elkaar, we hebben vooral gelachen met elkaar. Maar soms kom je op een punt dat je elkaar niet kunt geven wat je nodig hebt.”

Dee is overduidelijk super verdrietig om de breuk, maar het is ook te zien dat de twee nog goed met elkaar omgaan. Enzo en Dee kunnen zelfs nog met elkaar lachen tijdens het maken van deze moeilijke video. De vloggers benadrukken ook dat niemand is vreemdgegaan en dat we niks moeten geloven van gekke roddels die rondgaan. 

De breuk betekent ook dat Dee een heel stuk minder in Enzo’s video’s zal voorkomen. Daarom wil de blondine de kijkers bedanken: “Dankjewel voor alles, jullie waren zo lief.” Enzo’s fans hoeven hem niet te missen. “Het is niet zo dat ik stop of ga minderen. Ik kan mijn emoties en frustraties juist goed kwijt in video’s,” verklaart de vlogger. Op het laatst pinken ze samen een traantje weg. 

Watch on YouTube

Beeld: Brunopress

Must reads 👀