Celebs

Zo zag Milan van HNTM er vroeger uit en wij zijn helemaal in de wolken

Wie dit seizoen van Holland’s Next Top Model volgt, weet dat het nu nét even anders gaat. In plaats van een stelletje gillende keukenmeiden, is er dit seizoen plaatsgemaakt voor het mannelijke geslacht. We weten niet hoe jullie daarover denken, maar op de redactie van Girlscene vinden wij dat zeker geen straf. Natuurlijk viel ons oog meteen op Milan. Deze knappe hunk heeft onze harten gestolen en dít is waarom. 

Milan Carvalho is op dit moment ontzettend hot. Onze ogen dwalen regelmatig af naar deze hunk en we willen het liefst alles over hem weten. Was hij als klein jongetje ook al zo mooi of is hij gewoon goed opgedroogd? Wij kwamen een foto tegen van mini Milan samen met zijn zusje Isabel. Kijk dan hoe schattig hij toen al was!

All about Milan
Onze beste man, Milan, is geen groentje in het modellenvak. Hij heeft voordat hij meedeed aan Holland’s Next Top Model ook al verschillende modellenklussen geklaard. Daarnaast is Milan ook bekend in het tv-wereldje als presentator bij XITE. Een ambitieuze jongeman en daar zijn wij zeker van gecharmeerd.

Overigens zijn wij niet de enigen die wel een beschuitje willen eten met Milan. Ook Fred van Leer moest even knipperen toen hij ongeveer een jaar geleden oog in oog stond met interviewer Milan Carvalho. Bekijk het onderstaande fragment en je komt niet meer bij van het lachen. 

YouTube-kanaal
Milan boekt ook steeds meer succes met zijn YouTube-kanaal. Sinds HNTM heeft hij zijn eigen serie Model Talk. Je voelt hem al aankomen, maar deze reeks video’s gaan over Holland’s Next Top Model. Elke week nodigt hij kandidaten uit om lekker te roddelen over andere kandidaten. Met wie ze goed op konden schieten tijdens de opnames en er werd zelfs de vraag gesteld wie ze het meest haatten. Allemaal smeuïge informatie die je gewoon moét weten. Milan regelt het voor je. Zijn kanaal heet MILAN CARVALHO, dus zorg dat je op de hoogte blijft. 

Natuurlijk hoort in dit artikel een reeks mooie plaatjes van Milan om bij weg te dromen, dus bij dezen. 

En nog een aantal leuke fun facts over deze jonge god om de boel mee af te sluiten: 

– Zijn achternaam spreek je uit als Carvaljo. Best handig om te weten aangezien je deze naam waarschijnlijk nog vaak gaat uitspreken

– Milan is een halfbloedje, want zijn moeder is Portugees

– Het woord stress komt niet voor in het woordenboek van deze beste man

– Milan speelt al meer dan tien jaar piano. Hoe schattig is dat?

– Vorig jaar deed stond Milan in de finale van Xite Zoekt Vlogger

– Op vakantie gaan is de grote hobby van Milan

Beeld: | Bron: sterrenoptv.nl, hollandsnexttopmodel.nl