Lifestyle

Situaties die alleen meiden met grote borsten herkennen

Elk jong meisje droomt van een volle boezem, soms hoe groter hoe beter. Toch het in de realiteit wat minder leuk om gezegend te zijn met grote borsten… Zo is het vinden van de juiste bh een absolute nachtmerrie en het vinden van een trendy bikini is al helemaal een uitdaging. No way dat jouw voorgevel in een leuke triangle bikini passen. Heb jij grote borsten? Dan zijn de volgende situaties súper herkenbaar. 

→ Sporten is de hel. Nu staan we sowieso al niet te springen om te gaan sporten, maar wanneer je wat grotere borsten hebt is dit ook nog eens super pijnvol en soms zelfs gênant. Jouw borsten gaan namelijk alle kanten op, zelfs wanneer je twee of drie(!) sportbh’s draagt. Je moet er niet aan denken om te gaan hardlopen en ook push ups zijn super pijnlijk. Dat wordt dus een avondje series kijken in plaats van sporten. Vervelend zeg. 😉

Over sporten gesproken, laten we niet al het zweet vergeten dat zich verstopt ónder je borsten. Niet echt een charmante look. 

→ Een strapless bh zal je nooit, maar dan ook nooit vinden in jouw kledingkast. Heel leuk al die off shoulder topjes, maar jouw borsten hebben niet genoeg steun zonder bandjes. 

→ Winkelen voor nieuwe bh’s is ver-schrik-ke-lijk. Er is geen enkele bh in jouw maat te vinden waardoor je altijd genoodzaakt bent te shoppen in ‘speciale winkels’, waar ze alleen maar tuttige bh’s verkopen. 

→ Kleding zit nooit goed. Je pakt automatisch de grootste maat uit het rek om te zorgen dat je borsten passen, maar vaak is dit veel te wijd voor de rest van je lichaam. Conclusie: je lijkt wel zwanger. 

→ Je krijg bijna dagelijks te horen dat je cupmaat niet klopt en dat je overdrijft. Eehhm, hallo!? Ik weet mijn eigen maat toch wel, dit verzin je niet zomaar.

→ Er is niets fijner dan na een lange dag thuiskomen en alles los te laten hangen. Álles. Heerlijk.

→ Blouses komen niet voor in jouw vocabulaire. Elk knoopje dat open kan springen, springt open. Vaak nét op het moment dat je met je crush staat te praten of naar die té knappe buurjongen zwaait.

→ De juiste bikini vinden is onmogelijk. Jouw borsten passen nergens in waardoor je uiteindelijk naar huis gaat met een badpak waar zelfs je moeder nog niet dood in gevonden wil worden.

…en dan hebben we het nog niet eens over de irritante setje die verkrijgbaar zijn. Waarom snappen merken niet dat onze maat broekje en bh kunnen verschillen?

→ Het is onmogelijk iets te eten wat niét terecht komt tussen je borsten. Je borsten lijken wel twee magneten waar van alles tussen blijft zitten. Wel handig als je later honger hebt tijdens college. 😉

→ Op je buik slapen is een nachtmerrie (letterlijk) omdat je constant je gewicht op je borsten drukt. Op je rug slapen is al niet veel beter omdat je dan al het gewicht van je borsten op jezelf hebt liggen. Een goede nachtrust is daarom ver te zoeken en koffie in de ochtend is een absolute must. 

→ Je moet je tas altijd om één schouder hangen en kan hem nooit schuin dragen. Dit heb je één keer geprobeerd, maar het koord bleef vervolgens telkens heel awkward tussen je borsten verdwijnen. Geen goede look.

→ Niemand geloof dat je constant rugpijn hebt van je borsten.

→ Mensen vinden je ondankbaar wanneer je vertelt dat je liever kleinere borsten had gehad. Vooral meiden met een kleinere cup kunnen er niet over uit. Probeer maar eens een dag met een paar kilo extra rond te lopen, kijken hoe leuk je het ’s avonds nog vindt…

→ Shirtjes met een lage rug of outfits zonder bh zijn off limit. Stel je voor, hahahaha.

→ Je wordt gezien als uitdagend wanneer je een keer een lager uitgesneden topje draagt. Dat je grote borsten hebt, betekent niet dat je ze constant moet verbergen. Wees trots op je borsten!

Shop hier de fijnste bh’s voor meiden met wat grotere borsten