Lifestyle

9 dagelijkse struggles die elke chaoot zeker herkent

Het leven van sommige meiden gaat niet alleen maar over rozen. Elke keer weer ben jij je telefoon kwijt en moet je rennen voor de trein. Jouw leven is één grote chaos en je ziet gewoon door de bomen het bos niet meer. Je moeder weet niet meer wat ze met je aan moet en als je zegt dat je weer iets kwijt bent, begint ze met haar ogen te rollen. Is dit herkenbaar voor jou? Dan is dit artikel de perfecte weerspiegeling van jouw leven. 

1. Je bent altijd alles kwijt
Sleutels, telefoon, portemonnee en noem het maar op. Het is vaste prik dat jij één van deze dingen niet kunt vinden. Je had het een paar seconden gelden nog en nu is het spoorloos verdwenen en dat elke dag opnieuw. 

2. Al die dingen die je nog moet regelen
Die lening die je nog moet afsluiten, die docenten die nog gemaild moeten worden en dat geld dat je nog moet overmaken. Je weet dondersgoed dat het nog moet gebeuren, maar je hebt op dit moment nog even andere dingen aan je hoofd, dus dat andere komt nog wel. Tja, dat is altijd nog even afwachten.

3. Als jij kookt verandert de keuken in een vuilnisbelt
Koken betekent voor jou rotzooi maken. Alles ligt door elkaar: verpakkingen, afval van groenten en de kip die nog gesneden moet worden. En als dat nu in één hoekje van het aanrecht lag. Nee, het aanrecht ligt van links tot rechts vol met zooi. De eettafel trouwens ook. Ohja, en de vloer…

4. De vrouwelijke gave van twee dingen tegelijk doen geldt niet voor jou
Sommige vrouwen functioneren prima als zij twee dingen tegelijk doen. Helaas, voor jou geldt dit niet. Je doet wel eens twee dingen tegelijk, maar dan wordt de chaos nog groter dan het al was. Kleine tip: niet doen. 

5. Je maakt de meest domme fouten
Tja, je kunt het zo gek niet bedenken of jij flikt het gewoon. Zout gebruiken in plaats van suiker, hete pepers eten omdat je denkt dat het paprika’s zijn, maar ook de verkeerde jongen appen na een avondje uit overkomt jou gewoon. 

6. Stappen eindigt in paniek
Eigenlijk moeten jouw vriendinnen je vastgeketend op een stoel in de club zetten, maar dat is natuurlijk geen optie. Jij raakt altijd iets kwijt. Altijd. Halverwege de avond kom je erachter dat je pinpas, telefoon of gewoon je hele inboedel foetsie is.  

7. De klok heb jij niet uitgevonden
Je komt standaard te laat. Niet zo zeer omdat je laks bent en je gewoon niet eerder uit je luie stoel wil komen, maar puur door je chaotische karakter. De hort op gaan, gaat nooit zonder problemen. Als jij de deur uitgaat, kom je tien minuten later weer gehaast binnen omdat je iets vergeten bent. Of je staat op het punt om te vertrekken en komt er dan achter dat je nog even snel dat andere klusje moet klaren. Chaos, chaos en nog meer chaos. 

8. Je vergeet veel. Erg veel
Op vakantie gaan met jou is dan ook geen pretje omdat je altijd de helft nog thuis hebt liggen. Boodschappen doen is ook niet voor jou weggelegd. Als jij pasta gaat koken, heb je alles in de boodschappenkar liggen, behalve de pasta. Daarnaast ga jij naar saxofoonles en vergeet je vervolgens je saxofoon. Tja, that’s you

9. De ov-chipkaart is voor jou de hel op aarde
“Vergeet u niet uit te checken”. Deze zin klinkt jou bekend in de oren, maar toch wil je maar niet luisteren. Dat uitchecken blijft gewoon lastig. Dan loop je fluitend de bus uit en kom je er vervolgens achter dat je dat verdomde pasje niet tegen dat apparaatje hebt gehouden. Pff… Struggles

Beeld: iStock