Lifestyle

Girls Issues: ‘Ik weet niet of ik hem écht leuk vind’

Trouble in paradise? Girlscene helpt! Heb jij een probleem en weet je niet hoe je het moet oplossen? Vertel je situatie aan Girlscene en wij geven raad. Ruzie met je beste vriendin? Kledingcrisis? Boytrouble?! Die tijd is voorbij met het advies van Girlscene. Deze keer een Girlscene-lezeres die niet weet of ze écht gevoelens heeft voor die ene jongen. 

Hey,

Ik ben 14 jaar en er zit een jongen in mijn klas die ik misschien leuk vind. Hij doet echt aardig tegen mij, maar hij heeft me ook een paar weken geleden een beetje gepest. Soms maakt hij grapjes over me of gaat hij me duwen. Vandaag pakte hij mijn hand vast en ik dacht van: wat doet hij? Hij doet heel vaak zo aardig tegen mij en dan vind ik hem heel schattig. Ik denk dat ik hem leuk vind, maar ik weet het dus niet zeker. Hoe kom ik eracher of ik hem leuk vind en of hij mij leuk vindt?  

Groetjes Anoniempje

vindt hij me leuk
Lieve Anoniempje,

Wat lastig dat je niet weet of je deze jongen echt leuk vindt. Het is ook moeilijk om dat voor jezelf te bepalen. Je kunt je afvragen of je een beetje kriebels in je buik voelt als je hem ziet? Denk je ook buiten school aan hem? Als dat zo is, is dat een teken dat je hem zeker wel ziet zitten. Je hoopt natuurlijk dat hij jou ook leuk vindt, maar hoe kom je daarachter? Je zegt dat hij jou wel eens heeft gepest. Dan moet je jezelf afvragen of dit echt pesten was, of misschien meer plagen. Want je weet wat ze zeggen: meisjes plagen kusjes vragen. Als dat het geval is, is dat wel een teken dat hij je leuk vindt. 

Vraag een keer of hij zin heeft om samen iets af te spreken, want je wil natuurlijk niets liever dan een date met hem. Lees dit artikel hoe je in tien stappen een date regelt met hem. Als hij hier positief op reageert, zit je sowieso goed. Als hij dit niet ziet zitten, dan is dat een teken dat hij je waarschijnlijk niet leuker vindt dan wat jij voor hem voelt. In dat geval is het beter om hem uit je hoofd te zetten, ook al is dat erg lastig. Als je dit artikel leest, weet je of hij je écht leuk vindt. 

Succes!

Liefs,
Girlscene

Zit jij ook met een brandende vraag? Of heb je hulp of juist tips nodig voor een bepaalde situatie? Of weet je je echt even geen raad met je BFF? Laat Girlscene je helpen door het insturen van je ‘Girls Issue’ en laat je vraag beantwoorden. Mail dan naar info@girlscene.nl.