Fashion

Bijverdienen? Verkoop je gedragen ondergoed voor een paar duizend euro

Ben je aan het studeren en wil je geld bijverdienen, maar gaat het niet zo rap als je zou willen? Maak je geen zorgen. Vergeet bijbaantjes als caissière of oppas, tegenwoordig verdien je bakken met geld door je gedragen ondergoed te verkopen. Say what? Je leest het goed! Je hoeft geen gekke baantjes meer aan te nemen om je geld te verdienen. Doei DUO, we hoeven vanaf nu niet meer bij te lenen.

Sommige meiden kiezen ervoor om hun studie te bekostigen door te werken als sugar baby voor een sugar daddy (een rijke man die haar betaalt voor gezelschap), maar zelfs dat kan vanaf nu verleden tijd zijn. Je gedragen strings verkopen is namelijk niet iets wat je alleen in Orange Is The New Black ziet. Er is bewijs dat je er daadwerkelijk van rond kunt komen!

Gedragen ondergoed

Er is namelijk serieus een markt voor gedragen ondergoed. Denk eens aan het ondergoed dat je nu draagt. Daar kun je als je in Amerika woont flink veel geld voor krijgen! In Nederland liggen de prijzen iets lager: gedragen strings gaan op Marktplaats voor zo’n €15 over de toonbank. Maar schijnbaar ligt die prijs nog véél hoger als je ‘m langer draagt dan een dag… Zo stond er vorig jaar een artikel op Cosmopolitan dat je in Amerika dus $5000 dollar verdient als je je slipje drie weken draagt, wat omgerekend meer dan €4000 is. Wow! Big business dus. Het is alleen niet heel goed voor je gezondheid, aangezien een schimmelinfectie na drie weken een ongewassen slipje dragen natuurlijk wel op de loer ligt. 

Het is verstandig om dit artikel met een knipoog te lezen, maar het is dus helemaal niet ondenkelijk dat je hier een aardig zakcentje mee kunt verdienen.

Beeld: iStock