Lifestyle

Deze ongemakkelijke situaties ontstaan aan het begin van elke nieuwe relatie

Yay, je hebt een relatie en het is allemaal koek en ei. Julie zijn een gelukkig koppel en dat is aan alles te merken. Toch zijn er ook dingen die niet altijd even leuk zijn. Een bezoek brengen aan je schoonouders en de eerste keer dat je je grote boodschap bij je lover achterlaat. Een relatie heeft ook awkward momenten en deze kom je vroeg of laat tegen. Lees ze hieronder en je weet precies wat we bedoelen. 

1. Die keer dat je zijn ouders ontmoet
Je weet dat dit moment gaat komen, maar toch wil je dit het liefst zo lang mogelijk uitstellen. Het blijft altijd een beetje gênant om zijn vader en moeder te ontmoeten. Je wil overkomen als de perfecte schoondochter, dus dan moet je alles uit de kast halen. Relax!

2. Naar het toilet bij hem
Een plasje plegen is natuurlijk geen enkel probleem, maar wanneer na het avondeten je darmen beginnen te rommelen, ben je toch echt verder van huis. Tja, hoe ga je dit aanpakken? Je mag niet te lang wegblijven en dan hopen dat hij niet na jou naar het toilet gaat. Je begint al te zweten bij het idee. Achja, we zijn allemaal mensen…

3. Voor het eerst samen slapen
Al die spullen die je mee moet sleuren is al een hele opgave, maar dan moet je ook nog hopen dat je in slaap valt als je bij hem in bed ligt. Als je ineens met met iemand anders in bed ligt, is dat toch wel even wennen.

4. Samen uiteten
Jullie gaan voor het eerst romantisch dineren en is soms best ongemakkelijk. Soep die je naar binnen slurpt en je mond die onder de spaghettisaus zit. Het zit ook allemaal niet mee hè. 

5. Facebook official
Dat moment dat jullie relatie officieel wordt. Zonder status op Facebook, betekent het ook geen officiële relatie. Zo zit het leven nu eenmaal in elkaar. En al die reacties van je ooms en tantes die zo blij voor jullie zijn. 

6. Seksscène in de bioscoop
Jullie pakken samen een filmpje in de bios en dikke kans dat er een potje seks in voorkomt. Gegarandeerd dat dat hij nu aan jou denkt en geef maar toe dat jij ook aan hem denkt. 

7. Eerste keer zonder make-up
Je wil er altijd perfect uitzien voor hem, dus je make-up zit altijd flawless, maar dat moment dat je je ware gezicht aan hem laat zien is altijd even slikken. Maak je niet druk, hij vindt je nog steeds net zo mooi, beloofd.

7. Samen wakker worden
Jullie hebben voor het eerst bij elkaar geslapen, maar dan worden jullie ook automatisch samen wakker. En of dat gezellig is. Het liefst houd jij je lippen stijf op elkaar zodat hij onmogelijk jouw ochtendadem hoeft te ruiken. En dan hebben we het nog niet over dat slaaphoofd van je gehad. Achja, hij ziet er waarschijnlijk ook niet op zijn knapst uit ‘s morgens vroeg. 

8. Dat je je vergeten bent te scheren
Dat moment dat hij in bed met zijn been langs die van jou schuurt en dat het ook echt schuurt. Oeps, vergeten het scheermes eroverheen te halen. Dat is even awkward, maar eigenlijk boeit het hem helemaal niks. 

Beeld: iStock