Love

Deze 9 ongemakkelijke situaties ontstaan in iedere nieuwe relatie

ongemakkelijke-situaties-nieuwe-relatie

Een nieuwe relatie is heel spannend en leuk, maar brengt ook minder leuke dingen met zich mee. Het ontmoeten van je schoonouders en de eerste keer een grote boodschap doen in het bijzijn van je lover bijvoorbeeld. Een nieuwe relatie brengt ook veel ongemakkelijke situaties met zich mee die je vroeg of laat tegen zal komen. In welke situaties herken jij je?

1. Ouders ontmoeten

Je weet dat dit moment gaat komen, maar toch wil je dit het liefst zo lang mogelijk uitstellen. Het blijft altijd een beetje gênant om zijn vader en moeder te ontmoeten. Je wil overkomen als de perfecte schoondochter, dus dan moet je alles uit de kast halen. Relax!

2. Naar het toilet bij hem

Een plasje plegen is natuurlijk geen enkel probleem, maar wanneer je na het avondeten voelt dat je darmen beginnen te rommelen, ben je toch echt verder van huis. Tja, hoe ga je dit aanpakken? Je kan niet te lang wegblijven en dan maar hopen dat hij niet na jou naar het toilet gaat. Je begint al te zweten bij het idee. Ach ja, we zijn allemaal mensen…

3. Voor het eerst samen slapen

Al die spullen die je mee moet sleuren is al een hele opgave, maar dan moet je ook nog hopen dat je in slaap valt als je bij hem in bed ligt. Als je ineens met met iemand anders in één bed ligt, is dat toch wel even wennen.

4. Uiteten

Jullie gaan voor het eerst romantisch dineren. Heel leuk, maar soms ook best ongemakkelijk. Soep die je naar binnen slurpt en je mond die onder de spaghettisaus zit. Het zit ook allemaal niet mee hè.

5. Instagram/Facebook official

Dat moment dat jullie relatie officieel wordt. Zonder status op Instagram/Facebook, betekent het ook geen officiële relatie natuurlijk. Zo zit het leven nu eenmaal in elkaar. En al die reacties van je ooms en tantes die zo blij voor jullie zijn.

6. Hete scènes in de bioscoop

Jullie pakken samen een filmpje in de bios en dikke kans dat er een boel hete scènes in voor zullen komen. Gegarandeerd dat hij/zij nu aan jou denkt en geef maar toe dat jij ook aan hem/haar denkt.

7. Eerste keer zonder make-up

Je wil er altijd perfect uitzien voor je lover, dus je make-up zit altijd flawless, maar dat moment dat je je ware gezicht aan je lover laat zien is altijd even slikken. Maak je niet druk, hij vindt je nog steeds net zo mooi, beloofd. Tenslotte heb je ook helemaal geen make-up nodig, maar we snappen dat het je soms net iets zelfverzekerd maakt.

8. Samen wakker worden

Jullie hebben voor het eerst bij elkaar geslapen, maar dan worden jullie ook automatisch samen wakker. En of dat gezellig is. Het liefst houd jij je lippen stijf op elkaar zodat je lover onmogelijk jouw ochtendadem hoeft te ruiken. En dan hebben we het nog niet over dat slaaphoofd van je gehad. Achja, hij of zij zit er waarschijnlijk ook niet zo fraai bij.

Lees ook:
Onderzoek bewijst: de meeste relaties ontstaan uit een vriendschap

9. Dat je je vergeten bent te scheren

Dat moment dat jullie in bed liggen en jij je benen langs die van je lover schuurt. Oeps, vergeten het scheermes eroverheen te halen. Dat is even awkward, maar eigenlijk boeit het je lover helemaal niks.

Beeld: pinterest