News

De Heidi Klum collectie voor Lidl is nu te koop en loopt nu al uit de hand

In eerste instantie denk je bij het woord fashion niet aan Lidl, maar een week geleden schreven we al over de nieuwe kledingcollectie in samenwerking met ontwerpster én model Heidi Klum. De kleding werd geshowd tijdens Fashion Week en ligt sinds gisteren dan ook echt in de schappen en dat liep gelijk storm! 

Heidi Klum voor Lidl

Veel items waren binnen no time uitverkocht. Het pak met panterprint is dé grote hit uit de collectie. Veel ladies grepen mis en wisten alleen het jasje te bemachtigen van het gewilde pak. Niet getreurd, want er zijn ook nog truien, jassen, schoenen en blousejes en dat allemaal in panterprint. We love it! Wil jij zien welke items de Girlscene redactie heeft geshopt? Bekijk onze outfits hier.

Item bemachtigen?

De collectie bestaat niet alleen uit panterprint. Ze hebben namelijk ook een supertof kanten jurkje aan de collectie toegevoegd en échte leren jasjes voor nog geen €50! Woohoo! Wil jij na het zien van deze collectie ook een item scoren? Trek dan snel je schoenen aan en ren naar Lidl, want sommige items liggen nog in de winkels. Pssst, de webshop heeft als het goed is ook nog voorraad ;-).

Must reads 👀