News

Er is nu avocado pizza en jij wil dit vanavond eten

Is jouw lievelingseten pizza en eet jij het liefst elke dag avocado? Weg met de saaie avocado toast en pizza salami, wij hebben dé ultieme guilty pleasure snack voor jou gevonden! Er bestaat namelijk een pizza mét avocado en het lijkt ons fantastisch. Waar moeten wij heen om deze perfecte combo te eten? Dat lees je in dit artikel.

Avocado én pizza

Ben jij klaar voor the best of both worlds? De Amerikaanse chefkok Jon Feshan van Kola House introduceerde de avocado De pizza bestaat uit handgemaakt deeg, bedekt met dun gesneden avocado, radijsjes en zonnebloempitten en voor de liefhebbers: koriander. Nadat hij de pizza heeft getest onder zijn VIP gasten bleek het een hit en is de pizza meteen toegevoegd aan de menukaart. Natuurlijk ligt New York niet om de hoek en heeft niet iedereen een stedentripje naar de Big Apple op de planning staan. Don’t worry!

 

Een bericht gedeeld door Kola House (@kolahouse) op

Avocado pizza in Nederland?

Na het zien van deze plaatjes denken wij tijdens onze lunchpauze alleen nog maar aan deze pizza. Dit móeten wij natuurlijk ook proberen! Helaas hebben we het nog niet op menukaarten in Nederland gespot, maar je kunt natuurlijk wel zelf de keukenprinses uithangen. Willen jullie het recept binnenkort op Girlscene.nl lezen?

Beeld: iStock