News

Kim Kardashian gaat zonder broek over straat en iedereen is in shock

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Riverdale komt met nieuwe trailer die je moet zien, Kim Kardashian draagt raarste outfit ooit, Selena Gomez en The Weeknd zetten de volgende stap en dit topmodel verwacht haar tweede kindje. 

Volgende maand is het eindelijk zover: het tweede seizoen van Riverdale komt uit! De Amerikaanse zender van de serie maakt ons alvast lekker met een trailer van nog niet eens een halve minuut. Maar dat maakt niets uit, want er gebeurt genoeg. Zo zien we Archie en Veronica in een steamy douchescène, maar ook Veronica in een trouwjurk? OMG! Wat er allemaal aan de hand is, moet nog blijken maar door de onderstaande trailer kunnen we écht niet wachten. 

Watch on YouTube

Dat Zayn Malik de juiste beslissing heeft gemaakt om uit One Direction te stappen, blijkt wel uit het succes dat hij heeft met zijn solocarrière. De zanger en de andere bandleden lagen elkaar een tijdje niet door zijn beslissing, maar hij laat weten dat er inmiddels weer ‘beschaafd’ contact is. “We hebben contact, op een beschaafd niveau. Het is niet meer zoals vroeger, maar dat is logisch. We waren toen 24 uur per dag bij elkaar en nu groeien we door als individuen”, aldus de 24-jarige vriend van Gigi Hadid in gesprek met Us Magazine. Maar hij doet ook een merkwaardig uitspraak over Harry Styles. Zayn zegt niet alleen dat hij nooit goede vrienden is geweest met Harry, maar dat ze elkaar ook nooit spraken! “Ik heb nooit echt met Harry gepraat toen ik nog wel in de band zat. Dus ik verwachtte al niet dat we daarna een vriendschap zouden krijgen,” aldus Zayn. Hoe je elkaar niet kunt spreken terwijl je 24 uur per dag bij elkaar bent, is ons een raadsel… 

View post on Instagram
 

Kim Kardashian maakt wel vaker vreemde fashion choices, maar een outfit van afgelopen week ging wel heel ver. De realityster heeft blijkbaar besloten dat ze geen broek of rok meer nodig heeft en liep naar buiten in – jawel – enkel een panty en string. Haar blazer bedekte wijselijk haar derrière maar eh…. deze look is wel heel vreemd. Is dit een nieuwe trend? We kunnen het ons niet voorstellen maar who knows. Misschien lopen we over een tijdje allemaal in enkel een string rond! 

View post on Twitter

Babynieuws! Adam Levine en Behati Prinsloo verwachten hun tweede kindje. Dat heeft het topmodel met een bikinifoto bekend gemaakt. “Ronde 2,” schrijft ze bij de foto, waarop al een behoorlijk babybuikje te zien is. Adam en Behati verwelkomden in september 2016 een dochtertje, Dusty Rose. 

View post on Instagram
 

Selena Gomez en The Weeknd hebben de volgende stap in hun relatie gezet. De tortelduifjes zijn gaan samenwonen in een appartement in New York. “Ze hebben een goede band met hun buren en lijken gelukkig met hun woonsituatie,” meldt een bron. Maar juich niet te snel! De twee zullen er slechts een paar maanden wonen. Selena woont op dit moment in New York om een film op te nemen en verhuist daarna weer terug naar Los Angeles. De zanger start vanaf december met zijn wereldtournee en reist dan de hele wereld over. 

View post on Instagram
 

Beeld: Getty Images