Lifestyle

Met déze dramatische nummers overleef je jouw break-up

Redactie

De wereld lijkt te vergaan, want je relatie is over en uit. Je bent ontroostbaar en het je hebt al dagen geen daglicht gezien. Wat moet je hier toch mee? Muziek luisteren is het antwoord. Of je zelf een einde hebt gemaakt aan je relatie of als je gewoon keihard gedumpt bent, voor elke situatie is wel een geschikt nummer. Luister ze in dit artikel en onthoud: vroeg of laat komt alles goed. 

Watch on YouTube
1. Rihanna – Stay
Je vriendje heeft het net uitgemaakt en je wilt niets liever dat hij bij je blijft. Tranen met tuiten huil je en je eet alleen maar chocolade op de bank terwijl je dit nummer luistert. Je klikt steeds op repeat, want je weet dat het nooit meer goed gaat komen.
Watch on YouTube
2. Whitney Houston – I will always love you
Je zult altijd van hem blijven houden en daarom luister je dit nummer. Het is over en uit, oké, dat is pijnlijk. Je vindt het verschrikkelijk, maar je zult altijd van hem houden. Altijd. 

Watch on YouTube
4. Taylor Swift – We Are Never Ever Getting Back Together
Het is klaar. Je weet dat het nooit meer goed gaat komen. Pff, dat is even slikken, maar het is beter zo. Luister lekker naar dit nummertje, want het past perfect bij de situatie. 

Watch on YouTube
3. Kelly Clarkson – Since you been gone  
Dit nummertje wordt gedraaid als je tranen zijn opgedroogd. Je bent erachter gekomen dat je eindelijk kunt ademen nu je relatie uit is. Vogelvrij loop je rond en daar heb je hem echt niet bij nodig. 

Watch on YouTube
5. Marco Borsato – Ik leef niet meer voor jou
Je bent helemaal klaar met hem en schopt hem de deur uit. Hij maakt jou het leven zuur, dus het is tijd om er een eind aan te breien. Je leeft niet meer voor hem, dus het is einde verhaal. 

Watch on YouTube
6. Little Mix – Shout out to my ex
Het zal jou allemaal een worst wezen wat je ex gaat uitspoken nu het uit is. Oké, dat je er helemaal niks om geeft is niet helemaal waar, maar je laat hem weten dat je het makkelijk overleeft zonder hem. Je wenst hem veel plezier met zijn nieuwe liefde.

Watch on YouTube
7. CeeLoo Green – Fuck You
Je háát hem. Maar dan ook echt. Dit nummer heeft verder geen uitleg nodig. 

Watch on YouTube
8. Destiny’s Child – Survivor
Je hebt het zwaar gehad, maar je leeft nog. Trots op jou, you strong independent woman. Op dit moment is niets meer te heftig voor jou.

Watch on YouTube
9. Beyoncé – Single Ladies
Na regen komt zonneschijn, want vanaf nu ben je een happy single. Je bent over je break-up heen en eigenlijk voelt het wel goed om niet meer afhankelijk te zijn van iemand. Op dit nummer ga jij sowieso los. 

Beeld: iStock