News

Internet gaat los: Primark komt met dé tofste musthave voor Kerstmis

De zomer is nog niet eens officieel voorbij, maar met dit sombere weer denken we aan de gebeurtenis waar we nu al naar uitkijken: Kerstmis! Primark vindt het ook niet te vroeg voor de Kerstman en komt met de ultieme Kerst-accessoire die jij zonder twijfel in huis wilt hebben. Het is maar goed dat je er nu al van weet, want de verwachting is dat deze musthave de winkel uit vliegt…

Houd jij ook zo van Kerstmis? Dan word je helemaal wild van dit nieuws, Primark verkoopt namelijk Disney-kerstballen! Ja, je leest het goed. Hoe cool is het om deze kerst een Disney-kerstboom in je huis te hebben! En dat kan, want je bent er zeker geen fortuin aan kwijt. De prijs zou rond de 5 euro per zes kerstballen liggen. 

De gloednieuwe kerstballen werden getoond tijdens een perspresentatie in Engeland. Het is nog niet bekend of de kerstballen naar Nederland komen, maar wij verwachten van wel. Houd dus zeker je ogen open als je weer eens in Primark bent, en anders heb je het perfecte excuus om een shoptripje naar Londen te plannen ;-). 

Beeld: iStock