Lifestyle

Vergeet Justin Bieber, deze 14-jarige zanger is onze nieuwe favoriet!

Deze zomer cancelde Justin Bieber zijn concerten wegens ‘onvoorziene omstandigheden’ en helaas is het dit moment nog steeds verdacht stil rond onze favoriete zanger. Gelukkig hoeven wij de oude hits van Bieber niet grijs te draaien, wij hebben namelijk een zanger gevonden die het stokje van mister Bieber graag van hem wil overnemen. En het allerbeste nieuws: hij treedt over een maand op in Nederland!

Jacob Sartorius

We hebben het over de Amerikaanse Jacob Sartorius. Hij is nog maar veertien jaar, maar nu al razend populair in Amerika. Jacob is bekend geworden via social media en heeft inmiddels al meer dan acht miljoen fans via zijn Instagram-account. Of hij de nieuwe Justin Bieber wordt is natuurlijk nog even afwachten, maar wij vinden het op zijn minst een goede vervanger tijdens Justins afwezigheid :-).]

Jaob Sartorius concert

Concert in Nederland

Kun jij ook niet stoppen met luisteren? Goed nieuws! Want deze cutie komt namelijk binnenkort naar Nederland. Over iets minder dan een maand, namelijk op 11 oktober, reist Jacob namelijk af naar Utrecht om een concert te geven en er zijn nog tickets!

Beeld: Getty Images