Beauty

Knallend het najaar in met deze beautyproducten

Het najaar is begonnen en dat betekent dat het grotendeels gedaan is met de zonnestralen. Dat hadden we graag anders gezien, maar daar doen we helaas niets aan. Het donkere weer staat voor de deur en daar moeten we ons goed op voorbereiden. Smeerseltjes om heel je lijf mee te verwennen en nog veel meer. Girlscene heeft een aantal heerlijke verzorgende producten voor je uitgezocht zodat jij gaat shinen de komende dagen. 

beautybox
Beautybox helpt ons een handje, want al deze verwenproducten hebben zij voor ons in een verrassingsdoos gestopt. Wij laten je zien wat Beautybox deze keer voor ons in petto heeft. 

1. Golden Care – Pink Skin Renewal Mask
Dit Golden Care peel off masker heeft een huid vernieuwende, verfrissende, verzorgende en stabiliserende functie. Het masker maakt je huid zachter, gladder en gezonder. Als je dit masker regelmatig gebruikt krijg je minder last van rimpels, vlekjes en huidirritaties.  

masker 2. Little Wonderland – It’s real squeeze mask
Nog een masker dat zeker van pas gaat komen. Als je even toe bent aan ontspanning, gebruik je dit verzorgende masker. Het bevat rijke en natuurlijke ingrediënten om je huid een boost te geven. 

eyeliner3. Lookx – eyeliner
Deze matte eyeliner laat je ogen stralen. Het is een waterproof zwarte eyeliner en onmisbaar voor in de herfst. Het is een basis van speciale kleurpigmenten die direct voor een optimale, matte dekking zorgen. 

handcreme4. Naïf – handcrème
Het koude weer komt eraan en dat betekent dat je handen het zwaar te verduren krijgen. Voel je die schrale handjes al aankomen? Gelukkig bevat dit pakket een handcrème die je handen gaan beschermen. Het voedt je handen en houdt ze soepel. 

Deze keer is de box extra gevuld, dus je gaat genieten van nóg meer verzorgende producten. Kijk je mee naar de producten die extra zijn toegevoegd?

zonnecreme5. Ziaja – zonnebrand
Je verwacht het misschien niet, maar ook in de herfst is het belangrijk kom je huid in te smeren met zonnebrand. Deze crème is waterproof en heeft een SPF-factor van twintig. 

nagellak blauw6. Posh Polish – nagellak
In de herfst ben je natuurlijk niets zonder gelakte nagels. Deze blauwe kleur laten je nagels de show stelen. 

tandpasta7. Colgate – tandpasta
Deze tandpasta zorgt er niet alleen voor dat je tanden optimaal beschermd worden, maar dat ze ook witter worden. 

scrub8. Huygens – gezichtsscrub
Om je gezicht optimaal te verzorgen is het belangrijk dat je deze regelmatig scrubt. Deze scrub is speciaal voor je gezicht en geeft optimale verzorging. 

rimpelcreme9. Curaloe – anti-rimpelcrème
Niemand zit te wachten op rimpels, daarom dat er anti-rimpelcrème met aloë vera in de box zit. 

Wil jij deze Beautybox maar al te graag hebben? Bestel hem dan hier voor maar €14,95 per maand.