Lifestyle

Bij dit supervette muziekevenement kan jij aanwezig zijn

Ben jij een echte muziekliefhebber, altijd op de hoogte van de nieuwste liedjes, de beste artiesten en heb jij altijd al gedroomd om jouw favoriete Nederlandse artiest live te zien optreden? Dit is jouw kans om bij hét muziekevenement van het jaar aanwezig te zijn: de XITE Awards. Lees er hier alles over en scoor jouw tickets voor deze gave awardshow. 

Pak je agenda er maar bij en markeer alvast donderdag 23 november, want dan is het weer tijd voor de XITE Awards. Dit jaar worden de XITE Awards gehouden in de Melkweg in Amsterdam. De XITE Awards is hét muziekevenement van het jaar. Elk jaar komen de beste en grootste artiesten van Nederlandse bodem samen voor een te gekke awardshow vol met gave optredens. En wij hebben heel goed nieuws: dit jaar kun jij er voor het eerst zelf bij zijn! 

Heb jij er altijd al van gedroomd je favoriete artiest een keer live te zien, of je favoriete vloggers van Concentrate te ontmoeten? Grijp dan snel je kans en koop tickets voor de XITE Awards via Ticketmaster. Er zijn maar een beperkt aantal kaarten te koop, dus sla snel je slag.

Om te zorgen dat jouw favoriete artiest genomineerd wordt en met een award naar huis gaat kun je een berichtje plaatsen met #XA17! Op woensdag 4 oktober worden alle genomineerde artiesten bekendgemaakt en kan er worden gestemd. Benieuwd welke artiesten er optreden en wie er allemaal genomineerd zijn? Houd dan Girlscene en de website van XITE is de gaten voor meer informatie en de line-up.

Twee jaar geleden was Girlscene aanwezig bij de XITE Awards en zo ging dat er aan toe:

Watch on YouTube

Beeld: XITE

Must reads 👀