News

Lil’ Kleine heeft groot nieuws en het is niet wat je van hem verwacht

Lil’ Kleine ken je natuurlijk als rapper met grote mond en een minstens zo grote kledingkast vol designerstukken, maar straks zie je hem op een heel andere manier. De rapper heeft namelijk groot nieuws! Het is in ieder geval een goed jaar voor Jorik, want na het droppen van zijn succesvolle album Alleen en het openen van een patatzaak heeft hij groot nieuws.

Wie weet gaat Jorik flink aan zijn imago werken, of wie weet blijft hij de brutale man die hij is, maar één ding is zeker: we gaan veel meer van Lil’ Kleine zien. Hij is vandaag namelijk onthuld als de laatste kandidaat van Expeditie Robinson 2017!

Lil’ Kleine in Expeditie Robinson

Misschien ben je net zo verbaasd als de Girlscene redactie dat Jorik zijn luxe omgeving heeft ingewisseld voor een onbewoond eiland zonder een wc en Versace badjas in de buurt, maar het is écht waar. Vandaag is tijdens de persdag van het programma bekend geworden dat de rapper toch echt meedoet aan Expeditie Robinson. Zijn beste vriend Ronnie Flex ging hem al voor (en hield het allesbehalve lang vol), maar misschien is dit wel Joriks kant om zichzelf van zijn beste kant te laten zien. Of niet. Er kan van alles gebeuren, want zelfs het imago van Dave Roelvink werd opgepoest na zijn deelname vorig jaar. 

Helaas was Jorik niet bij de persdag van Expeditie Robinson, aangezien het gisteravond nogal laat is geworden zoals je op Instagram Stories kan zien. Misschien veranderen sommige dingen nooit… 😉

View post on Twitter

Beeld: Brunopress

Must reads 👀