Films & Series

Deze Riverdale actrice zou eigenlijk Betty spelen (en wij zijn blij dat het niet zo is)

Je hoort wel vaker dat een bepaalde acteur of actrice in een serie eigenlijk een heel andere rol zou spelen. Guess what? Zo ging het ook voordat de cast van Riverdale rond was. Eén van de actrices kwam namelijk auditie doen voor de rol van Betty en wij zijn stiekem blij dat ze dat personage uiteindelijk niet speelt. Lees snel verder voor de details!

Lili Reinhart speelt Betty zó goed dat we geen betere Betty kunnen bedenken. Toch had het zomaar gekund dat iemand anders uit de huidige cast de rol van de blondine had overgenomen.

Madelaine Patsch als Betty

Niemand minder dan Madelaine Patsch heeft namelijk auditie gedaan voor de rol van Betty. OMG! In een YouTube video vertelt Madelaine dat ze in eerste instantie dus kwam voor de rol van Betty, maar dat ze denkt dat ze haar vanaf dat moment meer als een Cheryl zagen. Het hele festijn ging niet door en nadat Madelaine maanden later nog eens auditie deed – dit keer wél voor Cheryl – wisten ze het zeker: Madelaine is geen Betty, maar wel perfect voor de rol van Cheryl. Thank God, want ze speelt dat personage zo goed!

Bekijk hier de video:

Watch on YouTube
Beeld: CW

Must reads 👀