Lifestyle

Mijn stage zit er weer op! Stagiaire Danique neemt afscheid

Dit was een kort maar krachtige stage. Na drie en een halve week neem ik weer afscheid van de Girlscene redactie. Ik vind het onwijs jammer dat ik nu al weer moet gaan. In die drie weken heb ik toch onwijs veel geleerd en heel wat artikeltjes mogen schrijven. Langzaam zie ik die al verschijnen op Girlscene. Hoe tof is dat! 

Ook al ben ik hier maar drie en een halve week geweest, wat heb ik het hier gezellig gehad! Ik heb in die tijd al best wel wat geleerd en elk beetje is mooi meegenomen, toch? De meiden van de redactie hebben mij goede tips gegeven die ik in mijn studie mee kan nemen. 

Dit was voor mij gewoon een vrijwillige zomerstage. Daarom is het nu ook al voorbij. Toen ik het oproepje zag, heb ik nog getwijfeld of ik het wel zou doen, omdat het dus maar voor zo’n korte tijd kon. Nu, een aantal weken later, ben ik blij dat ik het heb gedaan en die drie weken de redactie mocht ondersteunen. 

Wat ik de leukste artikelen vond om te maken waren de shop-artikelen. Want ja, online shoppen kan ik de hele dag! Ook de artikelen over huidverzorging vond ik leuk om te schrijven. Daar heb ik zelf ook nog wel wat van opgestoken. Vier dagen van 9 tot half 6 werken is best pittig. Gelukkig vloog de tijd voorbij als je lekker bezig was. Met de andere meiden was er altijd een gezellige sfeer en daarvoor wil ik ze ook heel erg bedanken, want zonder die leuke meiden was het een stuk saaier geweest.

Of ik terug kom? Wie weet. Ik ga nu beginnen aan mijn tweede jaar van de opleiding Mediaredactiemedewerker. Ik moet nog twee keer ergens stage lopen. Op het gebied van media is onwijs veel en ik wil zoveel mogelijk proberen, maar een stageplek bij Girlscene voor een langere periode klinkt ook wel erg aantrekkelijk… 

Ik hoop dat jullie mijn artikelen leuk vinden om te lezen. Ik ga Girlscene erg missen. Misschien dat ik nog terug kom en anders byeee byeee lieve lezeressen! 

xxx Danique