Lifestyle

Heftig verhaal: Ik raakte zwanger van de jongen die mij mishandelde

Girlscene.nl gaat over fashion en beauty, allerlei happy dingen. Helaas zijn er soms ook minder leuke dingen in het leven en die passen goed in onze rubriek ‘lifestyle’. Want vervelende en heftige dingen horen helaas bij het leven. Sommige meiden hebben wel iets heel heftigs meegemaakt en willen hun verhaal graag met jullie delen. Deze keer: een meisje dat mishandeld werd door haar vriend.

Ik leerde hem kennen op de open dag van mijn nieuwe school. We hadden vaak oogcontact en ik zag hem wel zitten. De volgende dag had hij mij een Facebook bericht gestuurd en we hadden meteen een klik. We hadden leuke gesprekken en op dat moment ging alles heel snel. We kregen een relatie waar ik achteraf gezien enorm spijt van heb gehad. Achter die mooie glimlach zat een duiveltje verstopt die zijn ware aard liet zien. Hij was niet meer die leuke jongen waar ik verliefd op werd.

Hij begon mij ineens uit te schelden, en daarna zij hij gelijk sorry, omdat hij dan weer zichzelf was. Ik heb het hem altijd vergeven, maar het werd steeds erger. Hij begon met waardevolle spullen naar mij te gooien. Het waren spullen die ik van mijn dierbaren heb gekregen. Hij had alles verwoest wat ik lief had. Mijn ring, mijn ketting, fotolijst met mijn familie, mijn kleren heeft hij kapotgemaakt. Ik smeekte dat hij moest stoppen maar hij ging door. Hij werd helemaal gek en begon mij te slaan. Op dat moment kon ik niks doen. Ik ging alleen maar smeken dat hij moest ophouden.

Hij liet mij achter met verwondingen en pijn. Alles wat ik heb gekregen heeft hij verwoest. Maar ik kon niet zonder hem en ik vergaf het hem weer. Ik was zo verliefd op hem dat ik de werkelijkheid niet meer zag. Hoe heftig de situatie ook was ik ging bij hem terug. Het was de domste fout van mijn leven en ik wist dat het ik er een punt achter moest zetten, maar ik kon het gewoon niet. Mijn vriendinnen hadden niet door wat er afspeelde. Ik had telkens excuses zodat ze niet bezorgd zouden worden. Uiteindelijk trapten ze er niet in en smeekten mij dat ik bij hem weg moest gaan, maar iets in mij hield het tegen en ik bleef alsnog bij hem.

Paper heart De mishandelingen gingen verder en ik kon geen uitweg meer vinden. Hij heeft mijn zelfbeeld verwoest en het vertrouwen die ik in mensen had was ik kwijtgeraakt. Ik raakte ook zwanger van hem en hij heeft twee keer in mijn maag geschopt zodat ik een miskraam zou krijgen. Ik wilde het zo graag houden maar het werd van mij afgepakt. De angst groeide met de dag en ik wist geen uitweg meer te vinden. Ik stel nog steeds dezelfde vragen. Waarom ben ik bij hem gebleven? Waarom heb ik geen hulp gezocht? Ik had gewoon niet door hoe erg beschadigd ik was geworden door hem.

Ik leefde met onzekerheid rond en angst om bij hem weg te gaan. Uiteindelijk heb ik alle moed verzameld en heb ik hem verlaten. Ik voelde mij voor het eerst weer vrij. Maar ik was nog lang niet van hem af. Hij begon mij dagelijks te stalken. Hij wist waar ik was en wat ik deed. Ik durfde niet meer naar buiten omdat ik bang was dat ik hem tegenkwam. Toen een keer zag ik hem in de stad en hij spuugde in mij gezicht. Ik begon te huilen en rende meteen weg. Ik was helemaal kapot vanbinnen. Hoe kon een jongen mij zo erg beschadigen en pijn doen. Hoe kon het zo vergaan dat ik niks tegen hem heb gedaan.

Door deze ervaring durf ik niet meer iemand te vertrouwen, durf ik niet meer om mijzelf met iemand anders te binden, durf ik niet meer de dagelijkse dingen te doen waar ik altijd mee bezig was. Hoe zou ik ooit nog verder kunnen leven zonder de angst om hem weer tegen te komen. Het is nu al bijna een jaar verder en op dit moment ben ik nog beschadigd maar minder erg dan toen. Ik heb geen hulp gezocht omdat ik dacht dat ik het zelf kon verwerken. Maar achteraf gezien had ik hulp moeten zoeken zodat ik deze gebeurtenis kon vergeten en door kon gaan met mijn leven. Ik heb een soort muur om mij heen gebouwd. Ik wil nooit meer dezelfde pijn voel wat ik toen had.

Wil jij ook graag jouw heftige verhaal delen op Girlscene? Stuur dan een mail met jouw verhaal naar info@girlscene.nl onder vermelding van: ‘Heftig verhaal’.