Health

Met deze work-outs verbrand je de meeste calorieën

In een week houd je een bepaalde tijd vrij om aan je beweging te komen. Maar als je dan toch tijd uittrekt om te sporten, wil je natuurlijk wel het uiterste uit je work-out halen. Jij bent vast en zeker erg nieuwsgierig met welke oefeningen je de meeste calorieën verbrandt. Je bent aan het goede adres, want Girlscene laat het je weten.

Spinnen
Spinnen is echt voor diehards. Het is ontzettend zwaar, maar zeker de moeite waard als je lekker wat calorieën wilt verbranden. Met een half uur tekeergaan op je fiets verbrand je ongeveer 382 calorieën.

Roeien
Ook met roeien verbrand je lekker wat calorietjes. Als je je een half uur uitslooft in een boot kun je zo’n 257 calorieën verbranden. Dat is niet verkeerd toch?

Boksen
Ben je zo’n stoere chick die wel van een potje boksen houdt? Na zo’n partijtje kun je zeggen dat je zo’n 285 calorieën hebt verbrand.

Touwtje springen
Touwtje springen is echt niet alleen voor kinderen. Haal dat touw maar voor de dag, want als je tien minuten springt, verbrand je zo’n 124 calorieën. Tel uit je winst!

work-out veel calorieën

Hardlopen
De een vindt het vreselijk, de ander kan er intens van genieten: hardlopen. Één ding is zeker, je verbrandt er flink wat calorieën mee. Als je een half uur gaat hardlopen kun je zwaaien naar zo’n 345 calorieën.

Crossfit
Ook crossfit doet het lekker op de calorieteller. Tel een half uur verder en je kunt zo’n 240 calorieën wegstrepen.

Skaten
Misschien denk je dat rolschaatsen echt iets is van heel wat jaren geleden, maar niets is minder waar. Haal je skates maar tevoorschijn, want ook met deze sport verbrand je aardig wat caloriën. Met een rondje van een half uur kom je zo aan 260 calorieën.

Zwemmen
Zwemmen is erg goed voor je spieren en gewrichten en daarmee verbrand je in een half uur meer dan 200 calorieën. Pak je bikini maar vast uit de kast.

Met bijna elke sport kun je heel wat calorietjes verbranden. Zolang je er maar plezier in hebt, maakt het niet uit welke sport je doet.