Films & Series

De trailer van Riverdale seizoen 2 is hier en het is heftiger dan ooit tevoren

Weet je nog hoe iedereen zei dat Riverdale een combinatie was van Gossip Girl en Pretty Little Liars? Iedereen die vond dat het meer romantiek was à la GG dan spannend zoals PLL gaat vanaf seizoen twee een heel mysterieuze kant van Riverdale ontdekken. Wij bekeken net de trailer van de nieuwe afleveringen en wauw… Jij moet ‘m ook zien.

Op Girlscene HQ zijn we groot Riverdale fan en we weten dat veel lezeressen dat ook zijn. Daarom moeten we echt even over het nieuwe seizoen praten, want heb je de laatste trailer al gezien? Zo ‘dark’ hebben we Archie nog nooit gezien.

Trailer Riverdale seizoen twee

Is Archie gek geworden sinds hij heeft gezien hoe zijn vader is neergeschoten voor zijn ogen? We weten het niet zeker, maar dat we zijn donkere kant gaan ontdekken weten we wél. Hallo, met een pistool in je hand gaan we zeker meer de Pretty Little Liars-kant op. Als je gek bent op thrillers en mysterie durven we te wedden dat je verslaafd raakt aan het nieuwe seizoen. De trailer laat wel zien waarom:

Wanneer keert Riverdale terug?

De fanatieke Riverdale fans hebben de datum natuurlijk allang in hun nieuwe agenda gezet, maar mocht het je volledig ontgaan zijn: 12 oktober keert Riverdale terug. Dus zorg dat je vrij bent en Netflix kunt kijken, want de eerste aflevering is dan in Nederland te zien. Goed nieuws dus, want dat duurt niet heel lang meer!

Beeld: CW