Lifestyle

Heftig verhaal: Ik verloor mijn vriend door een vreselijk ongeluk

Girlscene.nl gaat over fashion en beauty, allerlei happy dingen. Helaas zijn er soms ook minder leuke dingen in het leven en die passen goed in onze rubriek ‘lifestyle’. Want vervelende en heftige dingen horen helaas bij het leven. Sommige meiden hebben wel iets heel heftigs meegemaakt en willen hun verhaal graag met jullie delen. Deze keer: een meisje dat haar vriend verloor tijdens een scooter-ongeluk.

Wil jij ook graag jouw heftige verhaal delen op Girlscene? Stuur dan een mail met jouw verhaal naar info@girlscene.nl onder vermelding van: ‘Heftig verhaal’.

Het is nu bijna een jaar geleden. Ik ging met mijn zus, haar vriend en mijn vriend naar een feestje. We gingen op de scooter. Ik ging bij mijn vriend achterop en mijn zus bij haar vriend. Het was al laat en donker toen we aankwamen we bij een kruispunt waar vaak door rood gereden wordt. Ons stoplicht was op groen maar een andere man reed door rood. Opeens kwam die keiharde klap. Alles werd draaierig, ik hoorde mijn zus mijn naam roepen, voelde mijn nek kraken en zag dat mijn vriend helemaal onder het bloed zat. Gelijk zagen we dat hij het niet zou overleven. Het laatste wat hij tegen mij zei was: ‘ik hou van je’ en toen was het over.

Mijn zus en haar vriend kwamen naar ons toe en op dat moment raakte ik bewusteloos. Achteraf hoorde ik dat de ambulances er snel aankwamen en mijn moeder al gebeld was. Ondertussen was het nieuws dat mijn vriend het niet gered had, ook verteld.

Scooter

Eenmaal aangekomen in het ziekenhuis werden er allemaal dingen gedaan. Ze kwamen tot de conclusie dat ik mijn rug gebroken had en ik voorlopig in coma moest worden gehouden. In totaal heb ik twee weken in coma gelegen. Het was raar toen ik ontwaakte. Ik kon me alleen maar dingen van de afgelopen 1,5/2 jaar herinneren. Nadat ik uit coma was, moest ik revalideren. Naar school kon ik niet. Dat was zowel mentaal als lichamelijk zwaar.

In totaal heb ik negen maanden moeten revalideren en ben ik nog drie weken thuis gebleven. Het grootste deel van het jaar heb ik gemist en dus moest ik het jaar over doen. Het niveau was me opeens veel te zwaar en moeilijk. Ik begreep veel niet meer en toen ben ik van vmbo-t naar vmbo-gl gegaan. Dat niveau was me ook te moeilijk en ik doe nu vmbo-bb.