Lifestyle

22 schoolspullen waarmee je pas écht klaar bent voor het schooljaar (+DIY’s)

We moeten er echt aan toegeven… De zomervakantie is weer bijna voorbij. Binnenkort zijn we weer hard aan het bikkelen. School hoeft gelukkig niet altijd saai te zijn, want toffe spullen maken een saaie les net wat leuker. Ook dit jaar ligt er weer genoeg in de schappen om jouw selectie bij elkaar te pikken. Voor degenen die nog op zoek zijn naar wat spulletjes, wij hebben een shopping voor je klaarstaan!

Agenda’s
Naast het feit dat agenda’s gewoon leuk zijn om te hebben, is het ook wel handig om een plek te hebben waarin je alles kan opschrijven en bijhouden.

AgendaHema Beautynezz Schoolagenda €15,00

AgendaBruna Schoolagenda €5,99

PlannerStradivarius Planner €9,95

Kaftpapier en etiketten
Je wilt je boeken te beschermen tegen schade en daarom is het handig om je boeken te kaften. Onwijs vervelend om te doen, maar zoveel leuker dan de saaie voorkant van je wiskunde boek. 

Kaftpapier
Hema Little Diva €3,25

Kaftpapier
Hema 3-pak kaftpapier
 €2,00

Schooletiket Action schooletiketten €0,19

HemaHema 24-pak etiketten €1,00

Notitieboekjes en schriften
Voor aantekeningen en huiswerk heb je een notitieboek of schrift nodig. Een leuk schrift maakt huiswerk niet makkelijker, maar wel leuker ;).

Blond AmsterdamBlond Amsterdam set van 3 A5 schriften €6,95

Hema
Hema Collegeblok
€4,00

Action Schrift
Action Schrift
€0,89

Hema
Hema Schrift Beautynezz
€3,50

Xenos Notebook
Xenos Notitieboek
€2,09

Schooltas
Je kunt nooit genoeg tassen hebben. In een schooltas gaan veel spullen en het kan behoorlijk zwaar worden. Een stevige tas is daarom echt een must. 

Tas Bershka
Bershka Soft Shopper
€24,99

Forever21 Backpack
Forever21 Medium Nylon Backpack
€25,00

Tas H&M
H&M Shopper
€19,99

Pennen en markers
Neem altijd pennen mee naar school. Je komt de dag niet door zonder pen. Highlighters zijn ook niet onnodig. Tijdens de les kun je gelijk markeren wat belangrijk is. Dan hoef je later niet thuis weer alles terug te zoeken. 

Pennen Action
Action Balpennen
€0,99

Pennen Hema
Hema 2-pack pennen
 €3,00

Highlighters
Hema 12-pack highligters
 €2,00

Etui
Pennen en stiften los in je tas? Nee, nee. Die raak je altijd kwijt. Een etui ziet er leuk uit en al je pennen zijn op een veilige plek. 

Etui
Stradivarius Etui
€4,95

Etui
Hema Etui
€1,00

Mappen
Je kent het misschien wel. Al die losse papiertjes met belangrijke informatie, oude toetsen en oefenbladen. Waar moet je ze toch laten? Een map is de plek! 

Action map
Action Ringband
€0,99

Hema Map
Hema Documentenmap
€1,00

Pimpen
Vind jij het leuker om je spullen zelf te versieren? Dat kan natuurlijk ook! Met washitape, stickertjes, foto’s en kleurtjes maak je jouw agenda en schriften helemaal personal. Beetje inspiratie nodig? Gelukkig zijn er tientallen YouTubers die leuke DIY’s laten zien.

Beeld: iStock