News

Verdwaald meisje wordt na maand(!) teruggevonden in jungle

Stel je voor: je bent in de jungle, maar je raakt verdwaald. Je hebt geen schone kleren bij je, je telefoon is kwijt en hebt geen voedsel bij je. Wat zou jij doen? Dit klinkt als één van onze grootste nachtmerries. Deze nare droom werd werkelijkheid voor de 25-jarige Lisa nadat ze de jungle was in gerend wist ze niet meer hoe ze terug moest lopen. Na meer dan 30 dagen is ze levend teruggevonden en hoé.

Verdwaald

De Amerikaanse Lisa bleek voor haar verdwijning met twee mannen te zijn geweest. De mannen waren van plan om in te breken bij een jachthuis. Lisa wou hier niet bij betrokken zijn en besloot zo snel mogelijk de benen te nemen. Ze rende richting de bossen, maar verdwaalde hier tijdens haar vluchtpoging. 

Overleven

Lisa werd afgelopen zaterdag, een maand na haar vermissing, gevonden door een oplettende automobilist aan de rand van een snelweg. Ze zat onder de krassen en insectenbeten en was meer dan twintig kilo afgevallen. In onderstaande video is te zien hoe ze is teruggevonden en het is een wonder dat ze nog leeft, zegt haar familie. Ze vertelt dat ze de afgelopen 30 dagen op bessen en paddenstoelen heeft geleefd zonder schoenen of onderdak. Op dit moment is Lisa veilig thuis om te herstellen van haar angstaanjagende ‘avontuur’.

Beeld: iStock | Bron: DailyMail.co.uk