News

OMG! Cole Sprouse’s tv vader verklapt zo ongeveer dat Cole en Lili daten

Het is al een lange tijd het onderwerp van gesprek onder Riverdale fans: zijn Cole Sprouse en Lili Reinhart aan het daten? De chemie spat er in de serie al af zodra Jughead en Betty zoenen en het zou ons totáál niet verbazen als die twee off screen ook goed eh… gerepeteerd hebben. Skeet Ulrich, FP Jones, klapt nu uit de school over hoe het echt zit tussen de twee.

Cole heeft al duidelijk gemaakt dat hij never ever over zijn liefdesleven wil praten tijdens een interview. Nope, zijn privéleven moet vooral lekker privé blijven. Daarom hoeven we niet te verwachten dat Cole zijn liefde voor Lili en public gaat uiten, maar er zijn signalen dat de twee weldegelijk een setje zijn.

Cole Sprouse en Lili Reinhart relatie?! 

Signaal 1: Cole en Lili gingen samen met haar familie naar de bioscoop om de film Baby Driver te zien. Uhhhhh, drie keer raden. Ze zaten vast naast elkaar! Signaal 2: Om Cole aka haar nieuwe vlam te feliciteren met zijn verjaardag plaatste ze wel een heel lief bericht op Instagram (zie hieronder). “Voor de man die mij het afgelopen jaar meer mooie plaatsen liet zien dan ik in mijn hele leven heb gezien. Gefeliciteerd, Cole. Bedankt voor alle avonturen en dat er nog veel mogen volgen.” 

Signaal 3

Dat waren heus niet alle signalen, want Skeet Ulrich bemoeit zich nu met de situatie. Hij speelt de vader van Cole in Riverdale en lijkt hem buiten de set om ook goed te kennen. Hij vertelt Entertainment Tonight dat hij niet verbaasd is dat de twee off screen ook een klik hebben. “Ze hebben een fantastische chemie samen en ze zijn veel samen in ons huis met veel andere Riverdale mensen. Ze genieten als ze bij elkaar zijn en ik wens hen het beste. UH WAT? Het is geen definitieve ‘ja, ze hebben een relatie’, maar zo voelt het (bijna!) wel. YAY.

Beeld: CW | Bron: Teenvogue.com

Must reads 👀