Lifestyle

Girls Issues: Is mijn crush ook verliefd op mij?

Trouble in paradise? Girlscene helpt! Heb jij een probleem en weet je niet hoe je het moet oplossen? Vertel je situatie aan Girlscene en wij geven raad. Ruzie met je beste vriendin? Kledingcrisis? Boytrouble?! Die tijd is voorbij met het advies van Girlscene. Deze keer een Girlscene-lezeres die twijfelt over de gevoelens van haar crush wederzijds zijn.

Hoi Girlscene,

Ik ken nu bijna twee jaar een jongen en ben zolang als ik hem ken al verliefd op hem. Het duurde erg lang voordat ik het hem eindelijk had verteld. Ik was bang dat hij mij niet leuk zou vinden. Zijn gedrag toonde aan dat hij mij leuk vond maar dat bleek toch anders. Dat deed mij veel pijn. Na een jaar was ik erover heen en klaar met hem, tot het moment dat ik hem weer vaker begon te zien. Al mijn gevoelens kwamen weer terug. Helaas ben ik er achter gekomen dat het niet zo gaat met hem. Ik wil hem graag helpen. Hij vertelde dat hij veel spijt had van zijn gedrag, zegt lieve dingen en toont interesse. Als wij elkaar zien is er oogcontact en praten we soms. Hij raakt me ook aan met een simpele high five of een klopje op mijn schouder. Hoe merk ik dat hij mij leuk vind en hoe zou ik dat subtiel kunnen vragen?

Groetjes, Anoniem

Lieve Anoniem,

Wat een lastige situatie. Je vertelt dat je crush je al eerder pijn heeft gedaan en je bent waarschijnlijk bang dat dit zicht herhaalt. Je geeft aan dat hij liet merken dat hij je leuk vond en hij doet dit nu opnieuw. Wees je gevoelens voor en probeer erachter te komen of hij je nu wel écht leuk vindt, voordat hij je weer pijn doet. Dit enige manier om hierachter te komen is het hem vragen. Hoe moeilijk dit ook is, dit bespaart je mogelijk wel een gebroken hart. Misschien zegt hij dat het wel wederzijds is en hoeven jullie niet nog langer om elkaar heen te draaien.

Succes!

Liefs, Girlscene

Heb jij ook een Girls Issue? Mail dan naar info@girlscene.nl

Beeld: iStock