Beauty

Met deze beautyproducten begin jij het nieuwe schooljaar stralend!

Nog maar een paar weekjes en onze vakantie zit er alweer op… Heb jij alweer zin om naar school te gaan en al je vriendinnen weer te zien of boek jij het liefst nog een paar extra weken vakantie bij? Naar school moeten we toch, dus we moeten het zelf leuk maken. Girlscene zet vandaag vijf beautyproducten voor je in de spotlight, zodat jij de eerste dag stralend op school arriveert.

En hoe handig is het als al deze producten voor je in één box zijn verzameld? Een nieuwe maand, dus een nieuwe beautybox! Girlscene laat je zien wat er in de Beautybox van deze maand zit.

1. Mudmasky Sleep repair mask
Dit masker doe je op vlak voordat je naar bed gaat. Het laat een dun laagje achter op de huid en in de tijd dat jij slaapt repareert, beschermt en hydrateert het masker je huid. Je staat dus op met een met een prachtige huid!


2. So Susan Mascara
Omdat je huid er na het masker prachtig uitziet heb jij vandaag niet veel nodig, maar een mascara mag natuurlijk niet ontbreken voor een mooie oogopslag.

3. So Susan Colour Hybrid lipcrème
Voor een subtiele kleur op je lippen gebruik je deze colour hybrid lipcrème van So Susan. Bonus: je kunt ‘m ook gebruiken voor een blos op je wangen.

lipstick, beauty, beautybox
4. Beebee Cosmetics lipstick

Liever een echte lipstick, maar wel met een verzorging? Kies dan voor deze zachte roze lipstick, met de voedende bestandsdelen abrikozenboter en vitamine E.

5. Figs & Rouge Micellar water
Aan het einde van de dag is het natuurlijk belangrijk om alle make-up weer van je gezicht te verwijderen. Dit Micellair water verwijdert je make-up snel, hydrateert én verkleint je poriën.

Bestel de Beautybox hier voor maar €14,95 per maand.

Beeld: iStock

Must reads 👀