News

Anna Nooshin heeft dít gedaan voor haar beste vriendinnen en het is #goals

Dat je vlogger Anna Nooshin altijd kunt uittekenen in een head-to-toe designerpakje betekent niet dat ál haar vriendinnen dat ook doen. Niet iedereen heeft een kledingkast vol Balenciaga joggingsbroeken, Miu Miu schoenen en Gucci tassen. Maar dat ze haar vriendinnen dat gunt is in ieder geval zeker. Voor haar besties had ze namelijk wel een heel speciale verrassing in petto!

Vlogvriendinnen als Yara Michels en Monica Geuze hebben inmiddels net als Anna een indrukwekkende garderobe als het gaat om designer items. Maar haar twee beste vriendinnen – die nooit in de vlog willen – zijn iets minder uitgesproken als het gaat om (dure) labels aan hun kleding. En so what? Niet iedereen wíl dat. Maar Anna wilde hen wel verrassen voor hun verjaardag en daarom mochten ze iets heel speciaals uitzoeken.

anna nooshin gucci

Gucci tassen

De meiden gingen namelijk naar de Gucci winkel in de P.C. Hooftstraat en daar werd flink wat damage gedaan! Gucci heeft dit jaar helemaal een momentje nu de loafers, tassen en shirts niet aan te slepen zijn. Anyway, om hun verjaardagen te vieren mochten ze van bestie Anna een fijne Gucci tas uitzoeken en OMG… Hoewel dit natuurlijk een over the top cadeau is, is het wel héél lief dat Anna dit voor haar vriendinnen over heeft. Zelf zegt ze ook dat ze heel dankbaar is dat ze dit voor hen kan doen. Ahhhh!

Geen wonder dat de meiden naar Gucci gingen, want Anna is zelf ook compleet Gucci-fan.

Beeld: Brunopress