News

Alarm! Ryanair verkoopt alléén vandaag spotgoedkope vliegtickets vanaf €10

Ryanair stuntte vorige week ook al met de prijzen van vliegtickets, en vandaag is het weer raak. De vliegtuigmaatschappij heeft spotgoedkope tickets online gezet. Vanaf een tientje vlieg je naar Londen, Barcelona en Praag. Let wel: de actie is alleen vandaag geldig en je moet er heel snel bij zijn. Hier lees je meer over de actie.

Kun je nog wel een reisje naar het buitenland gebruiken maar heb je nog niks op de planning? Of heb je al je geld al verbrast en kun je een ticket niet betalen? Maak je geen zorgen! Vliegtuigmaatschappij RyanAir zorgt er namelijk voor dat jij in november of decemeber het vliegtuig kunt pakken voor ongeveer €15.

Boeken

De actie geldt van 13 november tot 15 december en je vliegt vanaf Brussel of Eindhoven. Kershoppen in Londen, cultuur snuiven in Rome of romantisch in Venetië: er zijn heel veel bestemmingen waar je voor een prikkie naartoe kunt! Regel een reisbuddy (of ga alleen, ook cool!) en boeken maar. Wees er snel bij, de actie geldt tot vandaag middernacht! De spotgoedkope vliegtickets boeken doe je hier

Beeld: iStock