News

Harry Styles heeft een nieuwe vriendin en ze is te knap voor woorden

Slecht nieuws voor vrijgezelle meiden, want hottie Harry Styles is niet langer vrijgezel. Heel even leek hij het gezellig te hebben met foodblogger Tess Ward, maar die relatie heeft uiteindelijk niet heel lang geduurd. Bovendien was Harry natuurlijk druk met de opnames van de film Dunkirk. Niet voor niets heeft hij de ambitie om het te maken als acteur! En daarin vindt hij nu een gemeenschappelijke interesse met zijn nieuwe liefje…

Ze is knap, succesvol, model voor Victoria’s Secret én heeft net als Harry de ambitie om het acteervak in te gaan. Maak kennis met de nieuwe vriendin van Harry: Camille Rowe.

Camille Rowe

Net als Leonardo DiCaprio lijkt Harry een ding te hebben voor Victoria’s Secret modellen. Het is namelijk al de vijfde keer (!) dat hij aan een VS-model gelinkt wordt. Anyway, als we de geruchten mogen geloven is het 27-jarige model het helemaal voor de 4 jaar jongere zanger. Of acteur, zoals we hem nu ook mogen noemen. Een bron vertelt aan roddelblad The Sun dat Harry en Camille net aan het daten zijn en hij schijnt al tot over zijn oren verliefd te zijn! Toch wil hij zijn nieuwe relatie nog niet van de daken schreeuwen en daarom kan het nog weleens heel lang duren voordat we de twee samen romantisch op één foto zien.

Beeld: Getty Images | Bron: Dailymail.co.uk