News

Miauw! Perrie Edwards haalt uit naar Gigi Hadid en het is allesbehalve aardig

Het is nogal wat om hetzelfde (ex-)vriendje te moeten delen in de showbizz en daar kan Perrie Edwards van Little Mix over meepraten. Ze werd gedumpt door haar verloofde Zayn Malik per sms (!) en inmiddels is hij al tijden gelukkig met topmodel Gigi Hadid. Hoewel Perrie doet alsof ze over hem en de drama heen is, heeft ze afgelopen weekend toch op een niet heel chique manier uitgehaald naar Zayns vriendin… 

De awkward-levels zijn HOOG. Het is al rot genoeg voor Perrie dat haar ex er vandoor is met een überknap topmodel, maar is het dan verstandig om uit te halen naar zijn nieuwe vriendin? Uh, nee. Waarschijnlijk niet! Laten we niet vergeten dat de twee elkaar ongetwijfeld in dit wereldje tegen het lijf lopen… Maar goed, eerst terug naar wat er eigenlijk gebeurd is afgelopen weekend.

Heeft Perrie de tekst aangepast?

Als je naar de songtekst van Shout Out To My Ex luistert en het verhaal van Perrie kent wéét je gewoon dat het nummer over Zayn gaat. Ook al doen de meiden alsof dit niet zo is. Anyway, de meiden zongen het catchy nummer tijdens hun optreden in Nieuw-Zeeland. Nu beweren fans dat Perrie een subtiele aanpassing heeft gedaan in de tekst en wauw… Schijnbaar zong ze ‘I hope she ain’t faking it like HADID’ in plaats van ‘I hope she ain’t faking it like I did’. Met andere woorden: hiermee suggereert Perrie dat haar ex-liefje niet zo goed is in bed en Gigi moet faken om klaar te komen. Classy… Het feit dat de meiden zo hard moeten lachen dat ze niet meer verder kunnen zingen zegt genoeg. Perrie, we love you, maar dit hoeft niet.

View post on Twitter

 

Beeld: Getty Images | Bron: Cosmopolitan.com

Must reads 👀