News

Meer liefdesdrama! Ook Gio Latooy is weer vrijgezel

Oh no, er is nog meer liefdesdrama in YouTube land! Niet alleen Milan en Jill hebben besloten dat ze beter af zijn zonder elkaar, er is nog een bekende (en überknappe YouTuber) die een punt achter zijn relatie heeft gezet. Gio Latooy stond voor een moeilijke beslissing, maar hij weet het zeker: hij wil niet verder met Juultje. Dat verklaart wel meteen waarom hij een week niet heeft geüploaded…

Gio stond voor een moeilijke beslissing, maar hij weet het zeker: hij is beter af zonder Juultje als vriendin. Het eerste half jaar wist bijna niemand dat Gio überhaupt een relatie had met haar. Hun relatie was hartstikke geheim tot de twee een jaar geleden als koppel naar buiten stapte. De twee pakten vervolgens regelmatig het vliegtuig om de wereld te ontdekken en dat is natuurlijk fantastisch. Maar dat iedere relatie ook een minder leuke kant heeft blijkt.

Gio is weer vrijgezel

In de video laat Gio namelijk weten dat hij weer vrijgezel is. Ondanks tripjes naar Dubai, Parijs en Los Angeles zijn er ook dingen gebeurd die hij niet leuk vond. En dat valt ‘m zwaar… Hij is overduidelijk heel emotioneel en doet er alles aan om zijn tranen binnen te houden. Dan komt de aap uit de mouw: in de week voordat hij de video opnam is er iets gebeurd waardoor hij absoluut niet meer verder wilde met Juultje. Ondanks dat ze zo’n leuke relatie hadden. “Het is over tussen Juul en mij.” Maar wat is er nu precies gebeurd…? Daar wil hij niet veel over kwijt.