Celebs

Dit is de échte naam van deze 11 celebs


Je leert de Hollywoodsterren kennen als Gigi Hadid, Brad Pitt, Nicki Minaj of Demi Lovato, maar wist je dat er genoeg celebs rondlopen die een hele andere naam in hun paspoort hebben? Wij hebben onderzoek om erachter te komen hoe celebrities écht heten. We zetten ze hieronder voor je op een rij, dus lees je mee?

demi lovato

1. Demi Lovato

Demi Lovato heeft een bijzonder verhaal, maar wat haar nog specialer maakt is haar echte naam. Ze heet namelijk niet Demi Lovato, maar Demetria Devonne Lovato. Fancy.


bruno mars

2. Bruno Mars

Het zou een fantastische naam zijn als je écht Bruno Mars zou heten bij je geboorte. Helaas heet de zanger ‘gewoon’ Peter Gene Hernandez.


miley cyrus

3. Miley Cyrus

Miley besloot om op jonge leeftijd al een artiestennaam aan te nemen. Zo werd Destiny Hope Cyrus ineens Miley Cyrus.


katy perry

4. Katy Perry

Hollywoods slechts bewaarde geheim is dat Katy Perry niet de echte naam van de zangeres is. Wist je al dat het officieel Katherine Elizabeth Hudson is?


5. Gigi Hadid

Alsof de moeder (Yolande Hadid) van Gigi Hadid wist dat ze een superster op de wereld zette… Maar nope, hoewel Gigi als Gigi door het leven gaat is haar echte naam Jelena Hadid. Heel wat anders dus!


6. Brad Pitt

Bij ons staat hij bekend als Brad Pitt, maar zijn echte naam is William Bradley Pitt. Ondanks dat wij hem kennen onder een andere naam blijft het een knappe man!


7. Lady Gaga

Lady Gaga haar officieële naam is eigenlijk Stefani Joanne Angelina Germanotta. Zo dat is een hele mond vol, maar wel heel mooi!


8. Jennifer Aniston

Sommige kennen haar als Jennifer Aniston, maar sommige kennen haar als Rachel Green (haar rol in Friends). Toch zijn deze twee namen allebei niet haar echte naam. Haar echte naam is namelijk Jennifer Linn Anastassakis.


9. P!nk

De Amerikaanse zangeres die bekend is van de liedjes: ‘What about us’ en ‘So What’ P!nk is natuurlijk haar artiesten naam, maar haar echte naam is Elecia Beth Moore. 


10. Nicki Minaj

Als je de naam Onika Tanya Maraj ziet staan, dan heb je waarschijnlijk geen idee wie dat is. Wij wel inmiddels, dat is namelijk die officiële naam van Nicky Minaj.

Beeld: Getty Images