News

Geloof het of niet: deze hunk was twee jaar geleden nog een vrouw

“Ik herinner me nog dat ik op mijn vijfde dacht dat ik als jongen wilde opgroeien.” Dat zijn de woorden van de inmiddels 21-jarige Jaimie Wilson, die in het Amerikaanse Michigan opgroeide. Hoewel hij bij de geboorte ‘vrouw’ als geslacht kreeg toegewezen, voelde hij zich een jongen. Vervolgens duurde het nog heel lang voordat Jaimie iets tegen zijn conservatieve ouders durfde te zeggen… Hij moest zelfs het huis uit! Inmiddels gaat het met Jaimie een stuk beter en wauw, het is een heel knappe man.

Hoewel de familie van Jaimie probeert om beter met de situatie om te gaan, hebben ze nog steeds geen band met hem. Gelukkig lijkt ‘ie wÊl veel steun te krijgen via social media. Zijn Instagram account is booming met meer dan 320.000 volgers en hij vertelt dat hij steeds meer zichzelf voelt. En is dat niet waar het uiteindelijk om draait?

Hunk

De transitie van vrouw naar man (en vice versa) is een lange weg en Jaimie deelt de stappen op Instagram. Als vrouw was Jaimie al mooi om naar te kijken, maar nu hij zichzelf man mag noemen is het helemaal een hunk. De topless foto’s liegen er niet om… 😉

 

Bron: Cosmopolitan.com