News

Monica Geuze over lipfillers: “Het is verkeerd gegaan…”

Denk je aan Monica Geuze? Dan denk je ongetwijfeld ook aan vloggen, chill leven, luxe etentjes én lipfillers. What you see is what you get als het om Monica gaat en daarom heeft ze er nooit een geheim van gemaakt dat ze bijvoorbeeld haar lippen heeft laten opvullen. Inmiddels is het alweer een tijdje geleden dat je dat in haar vlog zag, maar hoe denkt ze er nu over? We kunnen onthullen dat ze in ieder geval hartstikke spijt heeft van deze keuze…

Niet alleen Kylie Jenner heeft vollere lippen onder de aandacht gebracht, in Nederland dragen onder andere Monica Geuze en Mascha van Vloggloss hier hun steentje aan bij. Zij besloten om hun lippen te laten opvullen – Angelina Jolie lippen, anyone? – omdat ze het mooi vinden én ze filmden alles voor hun kanaal. Opvallend genoeg is het Monica die eigenlijk wilde dat ze het niet had gedaan.

Impulsief

Monica legt tijdens haar interview met MTV uit dat ze heel impulsief is. Als ze een tatoeage wil boekt ze dezelfde dag nog een afspraak en wil ze vollere lippen? Dan maakt ze er meteen werk van om het te krijgen. Maar dat deze impulsieve kant tegen haar werkt blijkt, want ze is helemaal niet blij met het eindresultaat van die Kylie Jenner pout.

monica geuze lipfillers

Misgegaan met lipfillers

What happened? Well… Het opvullen van haar lippen is niet helemaal goed gegaan. “Het is bij mij hierboven gaan zitten, dus het is een beetje verkeerd gegaan… Ik wil het laten oplossen.” Oei, dat gun je niemand! En eerlijk als Monica is vertelt ze meteen hoe ze tegenwoordig eigenlijk denkt over deze ingrepen. “Ja, het was ook echt een beetje kansloos. Ik heb nu zoiets van: ik zou het nooit meer laten doen.” Ze staat trouwens wél open om andere dingen aan zichzelf te laten doen, zoals je in de video hieronder hoort:

Beeld: Brunopress

Must reads 👀