News

Grootste overdekte waterglijbaan ter wereld vanaf nu geopend… in Nederland!

Waterratten, opgelet! Je hoeft het land niet meer uit voor het meeste zwemplezier. De grootste indoor-waterglijbaan ter wereld staat namelijk gewoon in Nederland. De mega glijbaan is sinds gisteren geopend en geloof ons, dit wil jij meemaken. Hoe de grootste waterglijbaan eruitziet en waar je moet zijn? Lees snel verder. 

Hof van Saksen

Na het grootste spookhuis van de Benelux, hebben we sinds gisteren ook de grootste indoor waterglijbaan ter wereld! In het Hof van Saksen in het Drentse Nooitgedacht is de grootste indoor waterglijbaan geopend. De zomer was nog nooit zo leuk! 

Vrije val

De waterglijbaan is extra leuk, want je kunt er met vier mensen tegelijk vanaf. Keihard gillen met jouw besties! Jullie klimmen in een band, maken een vrije val van tien meter en komen met zo’n 50 kilometer per uur terecht in een trechter. 

Twee glijbanen

Naast de mega waterglijbaan openen er nog twee glijbanen. De echte daredevils kunnen van een hogesnelheidsglijbaan af. Als je de nieuwe glijbanen wilt proberen, reis je af naar Hof van Saksen. Eén kanttekening: het zwemparadijs is in principe alleen toegankelijk voor gasten van het vakantiepark. Als je geluk hebt, is het niet te druk en kun je toch naar binnen. 

Lees ook: 

Beeld: iStock