News

Goed nieuws: er komen twee nieuwe Harry Potter boeken

Heel goed nieuws deze woensdag. Misschien wel het beste nieuws ooit voor alle fans van Harry Potter. Bloomsbury, de uitgeverij van de bekende Harry Potter boeken, heeft namelijk aangekondigd dat er maar liefst twee (!) nieuwe boeken komen rondom Harry Potter. En daar worden wij héél gelukkig van! Benieuwd wanneer jij de boeken kan verslinden? Lees dan snel verder…

Het eerste boek van de populaire Harry Potter reeks verscheen bijna twintig jaar geleden. Al die jaren later zijn fans nog steeds in de ban van Zweinstein. Voor al die fans hebben wij vandaag heel leuk nieuws. De uitgeverij van Harry Potter gaat namelijk twee nieuwe boeken uitbrengen. Yes!

Het eerste boek, Harry Potter: A History of Magic – The Book of The Exhibition, gaat over de vakken en de leerlingen op Zweinstein. Met dit boek kom je alles te weten over toverspreuken en je favoriete professoren. 

Het tweede boek, Harry Potter: A Journey Through A History of Magic, gaat over de historische en culturele geschiedenis van de tovenaarswereld. Je leert alles over tovenaars, magische wezens en spreuken.

De boeken zijn waarschijnlijk rond het najaar te koop. Tot die tijd gaan wij nog even lekker een marathon Harry Potter houden.

Bron: ZM online, FHM | Beeld: Pixabay