News

Pizza opwarmen? Je doet het al je hele leven verkeerd (en zo moet het wel)

Een pizza opwarmen in de magnetron is niet echt ideaal. Je pizza wordt door de magnetron zacht en nat. In de oven dan maar? Lekker, maar dit kost wel veel tijd. Niet echt handig als je ‘s nachts snel een stukje pizza wil opwarmen na het stappen. 😉 Gelukkig is er nu een manier om je pizza op te warmen zonder dat hij zacht en nat wordt. Life will never be the same…

Pizza is het meest hemelse eten op aarde. Punt. Nu is er alleen één klein dingetje wat ons mega stoort en dat is dat pizza super snel koud wordt. Niets zo vervelend dan wanneer je pas de helft van je pizza op hebt gegeten, maar de andere helft al koud is. Nu eten we koude pizza ook best op, maar warm is het toch net wat lekkerder. Gelukkig is er nu de ideale oplossing: je pizza opwarmen doe je zo.

Pizza opwarmen doe je zo

Zeg maar vaarwel tegen je oven en magnetron, voortaan warm jij jouw pizza op in de koekenpan. Dit is namelijk dé manier om je pizza lekker krokant te houden en de kaas te laten smelten. 

Pizza opwarmen: the easy way
Snijd eerst je pizza in stukken. Plaats een stukje in de pan en bak deze een paar minuutjes totdat de onderkant lekker krokant is. Doe nu wat water in de pan en zet het vuur laag. Bedek de pan met een deksel en laat het water zijn werk doen. Je pizza wordt nu lekker krokant en vers door het water, en ook je kaas op de pizza smelt heerlijk.

Pizza opwarmen van gisteravond? Dat doen we dus voortaan in een pan.