Films & Series

Eindelijk: er komt een opvolger van The Hills en het is nog dramatischer

Mis jij de dramatische break-ups, lunchgesprekken en fashionable outfits van Lauren Conrad en haar vriendinnen ook zo? Goed nieuws! Lauren en haar vriendinnen komen niet terug, maar The Hills wél. Maar dan in een ander jasje. MTV gaat een nieuwe realityserie uitzenden. De eerste beelden zijn er al en het lijkt sprékend op The Hills. Kijk je mee? 

Siesta Key

De nieuwe The Hills heeft ook een nieuwe naam gekregen: Siesta Key. De realityserie gaat over een compleet nieuwe groep knappe, rijke jongvolwassenen die een leven vol feestjes, liefde en drama beleven. De mensen die we volgen wonen aan de kust van Florida. Klinkt het je bekend in de oren? Juist, het is preciés The Hills, maar dan speelt het zich af in Florida. 

Zelfde producenten

En ja, er is genoeg eye candy! Personal trainer Garrett Miller en hiphop-artiest Pauly Apostolides zijn niet bepaald verkeerd om naar te kijken. De eerste beelden zijn ook al vrijgegeven in een trailer. De serie is vrijwel hetzelfde opgezet als The Hills en dat is geen toeval. Siesta Key heeft precies dezelfde producenten als The Hills had. 

Siesta Key zal vanaf 31 juli te zien zijn in Amerika. Het is nog niet duidelijk wanneer Siesta Key in Nederland te zien is. Grote kans dat we de eerste aflevering een week later kunnen bekijken! 

Watch on YouTube

Lees ook: 

Beeld: Getty Images

Must reads 👀