Lifestyle

Ik ga er weer vandoor! Stagiaire Leah neemt afscheid

De afgelopen 9 weken heb ik fulltime de redactie van Girlscene versterkt met het schrijven van artikelen. Dit was een hele ervaring en ik heb er veel van geleerd. De meeste stagiaires zeggen dat de tijd snel is gegaan, maar door de korte periode dat ik heb stage gelopen wàs het ook een hele snelle tijd! Ik heb meters gemaakt en ben blij met de resultaten en artikelen die ik heb geschreven, en ben iedereen heel dankbaar voor deze ervaring. 

Toen ik hier 9 weken geleden naar binnenliep had ik niet verwacht dat ik zoveel meters zou maken. Op schrijfgebied, maar ook op persoonlijke ontwikkeling. Ik vond het in het begin moeilijk om de hele dag stil te zitten (ik beweeg normaal te hele dag door!), maar ook dit heb ik geleerd. Ik heb meters gemaakt en ik vond het super om te doen!

Ik ga het schrijven voor deze doelgroep ontzettend missen. Hopelijk vind ik motivatie om verder te gaan met het schrijven, ook zonder hulp en feedback van de Girlscene-redactie. Ik voel me heel vereerd dat ik met zoveel meiden mijn artikelen mocht delen.

Niet alleen kreeg ik feedback van de redactie hier, maar ook van jullie lezeressen op Facebook en op de site. Ook hier heb ik veel aan gehad en dit helpt mij alleen maar om nog beter te worden, dus daar ben ik ook heel blij mee. 

Na de zomer ga ik naar mijn derde jaar van mijn opleiding Mediaredactie medewerker en ga ik een volgende stage lopen. Volgend jaar wordt erg spannend, omdat ik dan wil slagen en daarna ga ik reizen! Na mijn reis wil ik Journalistiek studeren, want door deze stage jeuken mijn handen om door te studeren en persoonlijk nog meer te groeien. Ik wil zeker weten blijven schrijven en ben blij met mijn eerste ervaring hier bij Girlscene. 

Liefs, 
Leah