News

Schokkende video: Beautyblogger filmt eigen hersenoperatie

Bad break-ups, bruiloften en zelfs bevallingen: vloggers delen tegenwoordig alles met hun volgers. Maar Courtney Elizabeth Warner gaat nog een stap verder. De Amerikaanse beautyblogger nam haar camera mee in de operatiekamer… om haar eigen hersenoperatie te filmen. Let op: de beelden kunnen als schokkend worden ervaren.

Tumor

Courtneys leven staat op zijn kop sinds ze het verschrikkelijke nieuws heeft gekregen dat ze een hersentumor heeft. De blogger heeft een video gemaakt waarin ze vertelt dat ze een hersentumor heeft en hoe ze daar achter is gekomen. Ook vertelt Courtney dat ze binnenkort een hersenoperatie moet ondergaan om de tumor te verwijderen. 

Filmen

De beautyblogger nam de drastische beslissing om haar camera mee te nemen naar de hersenoperatie. Ze wilde de operatie filmen om te zien hoe het er tijdens de operatie aan toe gaat. In eerste instantie waren de beelden niet bedoeld voor YouTube, maar toen ze de operatie na een paar weken terugkeek wilde ze het ook met haar volgers delen. 

Bizarre video

Het resultaat is een bizarre video waarin we Courtney tijdens de hersenoperatie zien. De operatie is van haar perspectief gefilmd, waardoor de beelden niet al te schokkend zijn. Wel zien we dat de blogger wakker is en een spraakcoach die testjes met haar doet zodat artsen het verschil kunnen zien tussen haar hersenen en haar tumor.

Watch on YouTube

Lees ook: