Lifestyle

Deze film/series blijven leuk en moet je zeker kijken deze herfst

Met de bladeren die weer in sneltempo van de bomen waaien, de regenbuien die er nét voor zorgen dat je toch helemaal doorweekt bent en de gure wind die ervoor zorgt dat je ineens 10 minuten langer naar school moet fietsen; de herfst komt er weer aan! En om jou nou zo comfortabel mogelijk op de bank niks te laten doen hebben wij een aantal leuke films en series van Netflix op een rijtje gezet die zeker goed zijn voor je gemoedstoestand. 

Deze films zijn misschien niet nieuw, maar wel lekker om te kijken! Deze films blijven leuk en je kan met een kop thee en een reep chocola op de bank helemaal genieten. 

Series

– New Girl (5 seizoenen!)
New girl gaat over een meisje (Jess) dat samen gaat wonen met 3(!) jongens. Samen met deze jongens en haar beste vriendin aan haar zijde  maakt zij de grappigste momenten mee. 

– Modern family (6 seizoenen!)
Modern family is een comedyserie dat gaat over een grote familie die supergrappige momenten meemaken in het dagelijks leven. 

– Girlboss
Girlsboss is een serie die geïnspireerd is door een vrouw dat haar geld verdient door kleding te verkopen via Ebay.com. Helaas is er maar 1 seizoen van, maar zeker lekker om te kijken. 

– Jane the virgin
Jane the virgin gaat over een meisje dat per ongeluk geïmpregneerd wordt het met sperma van een man dat zij niet kent terwijl ze maagd is en verloofd. Vet leuke serie als je even lekker wil chillen. 

– Gossip girl
Gossip girl ken je waarschijnlijk wel; de serie over mode, beauty en New York! De rijken levens van Blair en Serena zijn heerlijk om naar te kijken en verliefd te worden op de knapperds die zij daten. 

– Pretty little liars
Pretty little liars heeft maar liefst 7 seizoenen en gaat over een vriendinnengroep die erachter probeert te komen wie de dader is van de moord op hun verdwenen vriendin Alison. 

– Vampires diaries
Vampire diaries is ook een heerlijke serie om te bingewatchen, want ook deze serie heeft veel seizoenen. De serie gaat over een meisje dat verliefd wordt op een vampier…

– You me her
You me her is best een intieme serie en gaat over een getrouwd stel dat een meisje uitnodigt in hun huwelijk. 

Netflix series tips

Films

– Brasserie Valentijn 
– Mannenharten 1 & 2 
– Clueless
– Smoofverliefd
– LOL
– The fundamentals of caring
– No kiss list
– Safe haven
– Letters to Juliet
– Delivery man
– Age of adaline
– 6 Years
– Dear John
– Soof
– Hartenstraat
– (500) days of summer
– Confessions of a shopaholic 

– Toscaanse bruiloft
 

Lees ook: 

Beeld: Pixabay