News

Tinder betaalt tindermatch een vakantie naar Hawaï

Drie jaar geleden kwamen Michelle en Josh elkaar tegen via de datingapp Tinder. Hoewel ze allebei studeren aan de Universiteit van Kent in Ohio hebben ze elkaar nog nooit gezien. Het stel heeft de afgelopen jaren contact gehouden, maar van een afspraakje is het nog nooit gekomen. Tot nu dan… Tinder stuurt de twee namelijk op vakantie naar Hawaï! Wij gaan ook maar snel Tinder downloaden! 😉

De twee lovebirds hebben elkaar in 2014 leren kennen via de app Tinder. Josh nam de eerste stap en stuurde Michelle een berichtje omdat ze ‘anders’ leek dan meisjes die hij al was tegen gekomen. Tinder was toen nog nieuw en Michelle zag het een beetje als een grapje. Daarom duurde het ook even voordat ze op het berichtje van Josh reageerde.

Twee(!) maanden later reageerde ze namelijk pas om het berichtje van Josh. “Hey sorry mijn telefoon was leeg!”, schreef ze. Josh kon er wel om lachen en na wat kort contact besloot hij een grapje uit te halen. “Hey, sorry ik stond onder de douche”, stuurde hij grappend terug na twee maanden stilte. Michelle deed mee en wachtte op haar beurt twee maanden om te reageren.

Dit deed het stel drie jaar lang, tot Josh afgelopen week screenshots van het gesrek online plaatste. Binnen een uur was hij honderden keren geretweet en werd heel het internet gek. Iedereen wilde dat het stel op date zou gaan en ook Michelle gaf toe dat ze al eerder iets had willen afspreken, maar het grapje niet wilde breken. Zó cute!

View post on Twitter

View post on Twitter

Het leek erop dat de twee elkaar nooit in real life zou gaan zien, todat Tinder zich in het gesprek mengde. “24 uur om de stad te bepalen voor jullie eerste date”, schreef Tinder. Tinder wil de twee een vakantie naar keuze geven, hoe cool is dat!

View post on Twitter

Daar kon het koppel natuurlijk geen nee tegen zeggen en al snel kwamen ze met het idee voor Hawaï als plek voor de eerste date. As we speak is Tinder plannen aan het maken om de twee over te vliegen naar Maui.

Laten we hopen dat ze offline net zo’n klik hebben! 😉

Lees ook:

Bron: BuzzFeed, Funx | Beeld: iStock

Must reads 👀