News

WTF: Lil’ Kleine slaat fan in het gezicht

De afgelopen tijd is Lil’ Kleine al vaak in het nieuws geweest door zijn relatie met vlogger Monica Geuze en zijn opvliegerige karakter. Maar wat Lil’ Kleine deze keer weer geflikt heeft gaat écht te ver. Tijdens een van zijn optredens in het buitenland heeft hij een fan, die slechts een knuffel wilde geven, een flinke dreun gegeven. Ai…

Lil’ Kleine weet wel voor zichzelf op te komen en laat niet zomaar met zich sollen. Helaas voor een fan van de rapper wordt dit duidelijk tijdens een van zijn shows. Tijdens zijn laatste optreden in Lloret de Mar gaat de rapper namelijk écht te ver. 

Tijdens het optreden in een club in Lloret de Mar komt er een fan het podium op terwijl Lil’ Kleine zijn show aan het geven is. De security van Kleine grijpt direct in en haalt de fan van het podium. Voor Lil Kleine is dit niet genoeg en de rapper besluit zelf ook deel te nemen aan het gevecht. De rapper geeft de fan een flinke dreun in zijn gezicht, terwijl de fan alleen maar een knuffel wilde van de rapper.

Zowel de fan als Lil’ Kleine hebben nog niet op het incident gereageerd. Natuurlijk is het niet de bedoeling dat fans zomaar het podium op lopen, maar geweld gebruiken gaat wel heel ver.

Bekijk de beelden van het optreden hier:

Lees ook:

Bron: Shownieuws, Cosmopolitan | Beeld: GettyImages