Fashion

De adidas Stan Smith schoen kreeg een make-over en het ziet er niet uit

We vertellen het je, adidas… Never change a winning team! Want of het nu ochtend, middag of avond is en of we jeans of een rokje dragen, als we niet weten met welke schoen we onze outfit moeten combineren is Stan Smith altijd de beste optie. Tot nu, want adidas heeft het model compleet veranderd en eerlijk, je moet ervan houden. Mooi en herkenbaar vindt de Girlscene redactie het in ieder geval niet.

Het is uiteraard een kwestie van smaak, maar waarom moet je een iconisch model als de Stan Smith een compleet ander uiterlijk geven? Waarom geven ze de schoen niet gewoon een nieuwe naam? Our mind is blown, maar één ding is zeker: de Stan Smith is niet meer wat het geweest is.

adidas stan smith

De nieuwe adidas Stan Smith

De hagelwitte schoen met gekleurde achterkant herken je uit duizenden. En als je de twaalf gaatjes aan de zijkant van de schoen ziet weet je meteen dat je met Stan Smiths te maken hebt. Maar wacht maar tot je de Stan Smith 2.0 schoen hebt gezien! Adidas heeft het model van de schoen compleet veranderd. Doei veters en klitteband, tot nooit meer ziens…

adidas stan smith socket shoe
De sok schoen is tot nu toe alleen in Australië verkrijgbaar en volgens Footwear News binnenkort ook in Amerika. Of de schoen deze kant opkomt is nog niet bekend. Ben je fan? Shop je Adidas sneakers dan voordelig met deze Adidas kortingscode!

Lees ook:

Beeld: Getty Images, adidas