News

Camera’s gespot in Fit For Free kleedkamers

Even lekker zweten in de sportschool om vervolgens even te douchen. Heerlijk, maar dat moet natuurlijk wel in privacy. Dat er rond een sportschool camera’s hangen begrijpen we, maar dat ze ook in de kleedkamer hangen kan natuurlijk absoluut niet door de beugel. Toch blijkt dat er bij een populaire fitnessketen camera’s in de kleedkamer hangen en ze zijn zelfs gespot in de doucheruimte. Iek! Lees hier in welke sportscholen de camera’s hangen.

Niks is fijner om na het sporten even rustig in privacy te douchen om vervolgens weer fris de deur van de sportschool uit te stappen. Helaas zijn we toch minder privé dan dat we dachten… Uit onderzoek van RTL Nieuws blijkt namelijk dat er in meerdere kleedkamers van fitnessketen Fit For Free camera’s zijn gesignaleerd. Het gaat om zeker 19 vestigingen, waar zelfs camera’s in de doucheruimte gespot zijn! Wij denken nu nog wel even een keertje extra na wanneer we onder de douche stappen in deze sportschool…  

Fit For Free biedt kluisjes aan om spullen veilig op te bergen, maar sommigen hangen spullen liever op in de kleedkamer. De sportschool zegt dan ook dat er camera’s hangen om diefstal te kunnen voorkomen. Deskundigen zeggen dat het inbreuk is op de privacy en daar zijn wij het absoluut mee eens.

Toch was bij minimaal één vestiging van Fit For Free de camera toch gericht een douchehokjes. Na publicatie van het artikel op rtlnieuws.nl laat Fit For Free weten dat de camera’s in de kleedkamers zijn uitgezet, een woordvoerster wil niet zeggen waarom.

Lees ook:

Beeld: iStock | Bron: Rtlnieuws.nl