News

OMG! Dronken meisje (16) filmt haar eigen dood op Instagram live

2017 gaat hand-in-hand met vloggen en Instagram. Hallo, wat kunnen we nog zonder de twee? Als we zelf niet vloggen kijken we wel de vlogs van Monica en Mascha en anders vermaken we ons soms uren op Instagram. Vooral als mensen live gaan! En dat is precies waar het onlangs fout ging toen een 16-jarig meisje zonder het te weten haar eigen dood filmde…

Drinken en autorijden moet je gewoon niet doen. Dat hoeven we je niet te vertellen. Maar dat twee meiden in Oekraïne daar lak aan hebben blijkt. Sterker nog, zij kunnen het verhaal niet navertellen…

Dronken achter het stuur?

De 16-jarige Sofia Magerko had iets te vieren met vriendin Dasha (24). Hallo, ze had net een miss-verkiezing gewonnen! Dat werd in de auto groots gevierd mét alcohol. Hoe we dat weten? Omdat Sofia haar livestream op Instagram aanzette en iedereen nu kan zien hoe zij zichzelf al drinkend de dood inreden.

Ongeluk

Wat je op de video niet goed ziet is dat de BMW van de weg raakte en keihard tegen een lantaarnpaal knalde. Het ongeluk was zo heftig dat Sofia op slag dood was en Dasha onderweg naar het ziekenhuis overleed. Verschrikkelijk… De klap is duidelijk te horen en het leek er al op dat Dasha veel te hard reed, waardoor dit ongeluk hen fataal is geworden. De auto zou na de lantaarnpaal ook tegen een boom zijn gevlogen, wat verklaart waarom één lichaam naar buiten geslingerd was, zoals de lokale politie meldde. Brrr. 

De beelden staan online, maar let op: het is schokkend om te zien. Als je niet zo goed tegen heftige beelden kunt is het beter om niet te kijken.

Watch on YouTube

Lees ook:

Bron: AD.nl

Must reads 👀