Winnen

Win: Professionele fotoshoot met jouw beste vriendin

[AFGELOPEN] Altijd al een foto à la Gigi Hadid op Instagram willen plaatsen… en dan ook nog met jouw eigen Kendall Jenner? Die droom kan werkelijkheid worden. Jij maakt kans op een professionele fotoshoot waarbij jij én je beste vriendin de topmodellen zijn. Een unieke ervaring, maar vooral een middagje lol met jouw bestie en een Insta-worthy foto die jullie bijzondere vriendschap vastlegt. Wil jij de professionele fotoshoot winnen? Lees verder voor de details. 

Model voor een dag 

Je beste vriendin en jij hebben vast al honderden selfies gemaakt, maar een professionele fotoshoot? Dat is nog specialer. Girlscene mag in samenwerking met The Modelhouse TV en Touché Models een professionele fotoshoot weggeven, voor jou en je beste vriendin. Jullie worden model voor een dag en uiteindelijk hebben jullie voor altijd een prachtig aandenken aan jullie hechte vriendschap. 

Ultieme kans

Besties Maaike en Denise hebben een eerdere professionele fotoshoot van The Modelhouse gewonnen. “Dit is de ultieme kans om onze vriendschap van 14 jaar vast te leggen,” zegt Maaike. “De locatie was prachtig, elk plekje waar we heen gingen om foto’s te maken had iets unieks. Dit heeft de fotograaf ook extra benadrukt. Tijdens de shoot voelde we ons allebei erg op ons gemak. Het was een relaxte en gezellige sfeer waardoor we niet zenuwachtig voor de camera stonden. Door de leuke complimenten die we steeds kregen hebben we er met z’n vieren een prachtig resultaat van kunnen maken!” Het resultaat van Maaike en Denise’s vriendinnenfotoshoot zie je hieronder. Ook zo’n fotoshoot winnen? Vul het onderstaande winformulier in!

beste vriendinnen fotoshoot

beste vriendinnen fotoshoot

Benieuwd naar het volledige resultaat van de shoot? Klik dan hier

Wil jij een professionele fotoshoot winnen?

Een Girlscene-lezeres maakt kans op een professionele fotoshoot, geregeld door The Modelhouse. 

♥ Beantwoord de vraag (NIET in het reactievakje, maar in het tekstvakje onder “win”). Laat daar ook je adresgegevens achter!
♥ Abonneer op Girlscene’s YouTube kanaal en volg Girlscene op Facebook + Instagram.

{@module=postContest id=”694″}