News

Anna Nooshin doet een boekje open over Mascha en Gregors bruiloft

Er komen steeds meer details naar buiten over Mascha en Gregors droombruiloft, die afgelopen zaterdag in Florence plaatsvond. Het kersverse echtpaar heeft al een aantal foto’s naar buiten gebracht, maar we hebben nog niet gehoord hoe de bruiloft was. Anna Nooshin herself vertelt hoe de grote dag was en vooral hoe ze het heeft beleefd. Het klinkt als een sprookje!

No phone policy

Goede vriendin en collega-vlogger Anna kreeg natuurlijk ook een uitnodiging voor de grote dag van de Foefjes. Zij reisde speciaal voor de bruiloft af naar Italië. Anna onthult in haar nieuwe vlog hoe de bruiloft was. Het is de eerste keer dat we dit horen! Helaas heeft Anna geen beelden van de ceremonie en het feest, ze onthult dat er een no phone policy was. Dit houdt in dat er niet gefotografeerd of gefilmd mag worden. Mascha en Gregor hebben al hun gasten verzocht om hun telefoon en camera thuis te laten, zodat ze zelf beelden van hun bruiloft naar buiten kunnen brengen. “Ik vind dat eigenlijk heel fijn, ik respecteer het,” zegt Anna. 

Emotioneel

Na afloop pakt de vlogger haar camera er weer bij om te vertellen hoe het was. “Jongens, het was eerlijk een van de állerleukste feesten die ik ooit in mijn leven heb meegemaakt. Het was zo ontzettend leuk, ik heb heel veel gehuild,” zegt ze. Anna wordt weer emotioneel. “Het was niet normaal mooi.”

Lovende woorden

De vriendin van Mascha brengt niet veel details over de grote dag naar buiten, maar het is overduidelijk dat het een sprookje was. “Geen seconde heeft iemand z’n telefoon aangeraakt. Ik heb er alleen maar lovende woorden voor, het was het allerleukste ever,” aldus Anna. 

Lees ook: 

Beeld: Brunopress